ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

ANAKAΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΒΜ.

Ανακάλυψη νέων πολυμερών από επιστήμονες της ΙΒΜ

 

Μία νέα «οικογένεια» πολυμερών υλικών, που θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στις κατασκευές στους χώρους των μεταφορών, της αεροδιαστημικής και των ηλεκτρονικών, ανακάλυψαν επιστήμονες της ΙΒΜ Research.
Μέσω της χρήσης υπολογιστικών συστημάτων υψηλών επιδόσεων σε συνδυασμό με τη χημεία συνθετικών πολυμερών, τα νέα αυτά υλικά παρουσιάζουν ισχυρή αντίσταση στο σπάσιμο, είναι πιο ανθεκτικά από κόκαλα και έχουν τη δυνατότητα «αυτοθεραπείας», καθώς μπορούν να επιστρέφουν στο αρχικό τους σχήμα. Επίσης, μπορούν να μετατραπούν σε νέες δομές πολυμερών, αυξάνοντας την αντοχή τους κατά 50% - παραμένοντας ταυτόχρονα ελαφρά.

 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ !!!

Tελικά το έθαψαν το θέμα με της υποβρύχιες πυραμίδες στο Τρίγωνο των βερμούδων φτιαγμένες από γυαλί!
 Το 1987 είχαν την υποψία ότι πρόκειται για πυραμίδα, μα τώρα, με τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουν οι επιστήμονες έχουν πειστεί ότι...
πρόκειται για μια αλλά ίσως και δεύτερη πυραμίδα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από γυαλί!
 
Οι παράξενες δομές από μια υποβρύχια και ίσως άλλη μια πυραμίδα όπου βρίσκονται σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων εντοπίστηκε με την βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τον ωκεανογράφο Δρ Meyer Verlag ( Μέγιερ Βέγκλαρ ). Οι μελέτες που έγινα για άλλες δομές, όπως... στο Yonaguni ( Γιοναγκάνι ) στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες, προφανώς είναι φτιαγμένες από γυαλί χοντρού πάχους, κατασκευή που είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

AΛΛΑΖΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

 Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη αλλάζει την ιστορία της Κύπρου και της Μεσογείου


Πρόσφατη ανακάλυψη αντικειμένων σε αρχαιολογικό χώρο της Κύπρου, αλλάζει τα δεδομένα για την ιστορία του νησιού και της Μεσογείου, αφού αποδεικνύεται ότι οι πρώτες αποικίες ανθρώπων στην περιοχή χρονολογούνται 1.000 χρόνια νωρίτερα απ' ότι πίστευαν αρχικά οι ερευνητές αποδεικνύοντας ότι η Κύπρος εξελισσόταν παράλληλα με τις ηπειρωτικές χώρες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ..

Αυστραλία: Νέα ανακάλυψη - ελπίδα για τους διαβητικούς... 


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Μια νέα επιστημονική επιτυχία ανοίγει το διακόπτη της ελπίδας για τους διαβητικούς, τύπου -1 που αριθμούν γύρω στις 140.000 στην Αυστραλία. Η ασθένεια αυτή οφείλεται στο ότι το πάγκρεας σταματά να παράγει ινσουλίνη και οι πάσχοντες αναγκάζονται να κάνουν ενέσεις ινσουλίνης καθημερινά.


Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ.

Καναδοί επιστήμονες ανακάλυψαν γονίδιο που προκαλεί παιδική τύφλωση.

 

Μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στους τομείς της νευροεπιστήμης και της θεραπείας της τύφλωσης τα τελευταία 15 χρόνια.
Ένα νέο γονίδιο που ευθύνεται για μια σπάνια κληρονομική νόσο του αμφιβληστροειδούς χιτώνα που πλήττει τα βρέφη και οδηγεί σε τύφλωση ανακάλυψαν κάποιοι επιστήμονες.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !

Επιστήμονες ανακάλυψαν την πρωτεΐνη της... ζωής


      
Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια πρωτεΐνη που παίζει ρόλο- κλειδί στη γονιμοποίηση, καθώς επιτρέπει στο ωάριο και στο σπερματοζωάριο να «συναντηθούν» κάνοντας έτσι το πρώτο ουσιώδες βήμα για τη σύλληψη και την ανάπτυξη του εμβρύου. Η ανακάλυψη μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για βελτιωμένες θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά και για την ανάπτυξη νέου τύπου αντισυλληπτικών, που δεν θα είναι ορμονικά.

ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟ.

Επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικές μεταλλάξεις που προλαμβάνουν τη στεφανιαία νόσο


Σπάνιες γενετικές μεταλλάξεις, που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου και εμφράγματος, ανακάλυψαν επιστήμονες.
 Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό έντυπο New England Journal of Medicine, οι μεταλλάξεις αυτές αφορούν σε λιγότερο από το 1% του πληθυσμού και μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και στεφανιαίας νόσου έως και κατά 40%, αφού συντελούν σε μείωση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων στον οργανισμό. Οι ερευνητές εκτιμούν ότι, εάν αυτή η θεωρητική γνώση μετουσιωθεί σε νέα φαρμακευτικά προϊόντα τότε ίσως οδηγηθούμε σε μια νέας γενιάς φάρμακα μετά τις στατίνες.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

Ελπίδες για την θεραπεία του καρκίνου στον εγκέφαλο: Επιστήμονες ανακάλυψαν εμβόλιο τι άλλο!!!


τόσα εμβόλια και οι αρρώστιες πιο πολλές αντί να μειωθούν τυχαίο;; όσοι θα παρακολουθούν αυτή την σελίδα θα ξέρουν ότι τα εμβόλια δεν ειναι τίποτα άλλο από μείωση πληθυσμού και κονομά! (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα εμβόλιο που αναχαιτίζει τους καρκινικούς όγκους. Ουσιαστικά η δράση είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικό, το οποίο στη συνέχεια καταπολεμάει τα ανώμαλα κύτταρα και κατά συνέπεια τον καρκίνο.

ΔΕΝ ΕΝΗΣΤΕΥΣΕΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕ ???


ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.

Ανακάλυψη Έλληνα επιστήμονα: Αρχαιότερος πρόγονός μας ένα... ζελέ!


Οι επιστήμονες έως τώρα πίστευαν ότι στη βαθύτερη ρίζα του οικογενειακού δένδρου των ζώων, βρισκόταν ένας ταπεινός σπόγγος (κοινώς ένα σφουγγάρι), που αποτελούσε τον αρχαιότερο πρόγονο όλων των ζώων - και του ανθρώπου
Τώρα όμως μια σημαντική ανακάλυψη, με τη συμμετοχή ενός Έλληνα επιστήμονα της διασποράς, του δρος Ανδρέα Βαξεβάνη, αλλάζει τα δεδομένα, τοποθετώντας στη θέση του αρχαιότερου προγόνου μας ένα…ζελέ, συγκεκριμένα ένα ζελατινώδες πλάσμα της θάλασσας, που ανήκει στα λεγόμενα κτενοφόρα.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΜΕΓΑ-3

Έλληνας ερευνητής για τα ωμέγα-3


 Μια νέα μεγάλη επιστημονική έρευνα, με επικεφαλής Έλληνα ερευνητή, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωση τροφών που περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (υπάρχουν στα ψάρια, στο κοτόπουλο κ.α.), καθώς και η αποφυγή του κρέατος, των κορεσμένων λιπών και των γαλακτοκομικών, συνδέεται με καλύτερη μνήμη και γενικότερα με βελτιωμένη λειτουργία του νου. Η μελέτη δείχνει τη σημασία γενικότερα της Μεσογειακής διατροφής για την αποφυγή της άνοιας στην τρίτη ηλικία.

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΟΥ Μαίρη Λίντα 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

Έλληνες ερευνητές ανακάλυψαν μια σημαντική γενετική μετάλλαξηΗ σχετική δημοσίευση έγινε στο διεθνές περιοδικό ανοσολογίας «Journal of Immunology»  για την  ελληνική ερευνητική ομάδα, με επικεφαλής επιστήμονες του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».Ανακάλυψαν ότι ένας κοινός πολυμορφισμός στα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας συστήματος, δηλαδή μια πολύ συχνή «μετάλλαξη» την οποία φέρει περίπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους, ευθύνεται για το ότι κάποιοι άνθρωποι πιο επιρρεπείς σε συγκεκριμένες μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του ιού HIV που ευθύνεται για το AIDS.


 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.

Έλληνες ανακάλυψαν βακτήρια που αλλάζουν το κλίμαΒακτήρια και άλλα μικρόβια αφθονούν στην ατμόσφαιρα της γης, και μάλιστα είναι πιθανό ότι ασκούν ισχυρή επίδραση στον σχηματισμό των νεφών και, κατά συνέπεια, αλλάζουν τον καιρό και το κλίμα.
Αυτή την απρόσμενη ανακάλυψη στο πεδίο της ατμοσφαιρικής μικροβιολογίας έκανε για πρώτη φορά μια ομάδα Ελλήνων και άλλων ερευνητών στις ΗΠΑ, οι οποίοι θεωρούν ότι οι αερομεταφερόμενοι μικροοργανισμοί όχι μόνο επιβιώνουν σε ύψος οκτώ έως 15 χιλιομέτρων, αλλά παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο στο σχηματισμό των σύννεφων από ό,τι θεωρείτο έως τώρα.

 

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΕΣ ΕΚΚΡΗΞΕΙΣ ΣΟΥΠΕΡ-ΝΟΒΑ.

 
Ελληνας ερευνητής ανακάλυψε τις φωτεινότερες εκρήξεις σούπερ-νόβα
Eντόπισε την έκρηξη σε έναν μακρινό γαλαξία, σε απόσταση περίπου 7,8 δισεκατομμυρίων ετών φωτόςΜία από τις πιο ισχυρές και φωτεινές εκρήξεις σούπερ-νόβα (υπερκαινοφανών άστρων), που έχουν ποτέ παρατηρηθεί στο σύμπαν, εντόπισε ένας νεαρός Ελληνας ερευνητής στη Βρετανία. Μάλιστα, η παρατήρηση της «εξωτικής» έκρηξης εγκαινίασε το νέο πρόγραμμα «Έρευνας Σκοτεινής Ενέργειας» (Dark Energy Survey-DES), καθώς οι σχετικές εικόνες της σούπερ-νόβα ήσαν από τις πρώτες του πενταετούς ερευνητικού προγράμματος, που ξεκίνησε πρόσφατα.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

Ερευνητές ανακάλυψαν γονίδιο που σταματά τη μετάσταση του καρκίνου


Μία νέα κατεύθυνση στην αντικαρκινική θεραπεία μπορεί να δώσει η ανακάλυψη μίας μεταλλαγμένης μορφής ενός γονιδίου, το οποίο, όταν εκφράζεται στα καρκινικά κύτταρα, σταματά μόνιμα τον πολλαπλασιασμό τους. Μπορεί, έτσι, να οδηγήσει σε «εκ των έσω» θάνατο των καρκινικών κυττάρων χωρίς τη βοήθεια οποιασδήποτε εξωτερικής χημειοθεραπείας.
 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ. !

Ανακάλυψη - σταθμός: Φτιάχνουν βλαστοκύτταρα από στρες!


Τον δρόμο για μια νέα εποχή εξατομικευμένης ιατρικής ανοίγουν Ιάπωνες βιολόγοι, οι οποίοι κατάφεραν να δημιουργήσουν βλαστοκύτταρα με μια απλούστερη, φθηνότερη και ασφαλέστερη μέθοδο από όσες χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα: εκθέτοντας ενήλικα κύτταρα... σε στρες!
Φέρνοντας την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της αναγεννητικής ιατρικής οι ερευνητές με επικεφαλής τη Χαρούκο Ομποκάτα του Κέντρου Αναπτυξιακής Βιολογίας RIKEN,
στο Κόμπε της Ιαπωνίας, παρήγαγαν πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα, δηλαδή εμβρυϊκά κύτταρα που μπορούν να μετατραπούν σχεδόν σε οποιονδήποτε ιστό του ανθρώπινου οργανισμού, βουτώντας τα σε όξινο pH.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ

Ελληνας καθηγητής πίσω από τη θεραπεία του Πάρκινσον


Θεωρείται ως η δεύτερη συχνότερη νευροεκφυλιστική νόσος μετά τη νόσο Αλτσχάιμερ. Υπολογίζεται ότι περίπου δύο με τρεις στους 1.000 ανθρώπους στον γενικό πληθυσμό πάσχουν από νόσο Πάρκινσον, αλλά η συχνότητα της νόσου αυξάνει με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα σε ηλικίες άνω των 65 ετών να εμφανίζεται στο 1% περίπου του πληθυσμού.

ΚΕΦΑΛΩΝΙΑ. Η ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ !! 

ΠΑΞΟΙ. ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ !!

Γνωρίστε τους πανέμορφους Παξούς!

  

   Ένα νησί που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλες. Μοναδικές παραλίες και ζεστή φιλοξενία σας περιμένουν...
Οι Ιταλοί φτάνουν με τα καταμαράν σε 4 ώρες, ενώ η ελληνική show biz έχει κάνει το νησί εδώ και χρόνια στέκι της.Εκτός από τις πεντακάθαρες ερημικές παραλίες και την επιβεβλημένη βόλτα στους Αντιπαξούς, η ησυχία τα βράδια και οι βόλτες στα παραλιακά χωριά κάνουν τους Παξούς καταφύγιο για όσους θεπιθυμούν χαλαρές και ήρεμες διακοπές.

 
                                                            ΠΑΞΟΙ.   Ο  ΟΡΘΟΛΙΘΟΣ.
 

ΤΑ ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Τι δηλώνει στη "Deal" ο πρόεδρος της εταιρίας «Ελληνικά Υδατοδρόμια» Αν. Γκόβας


Δέκα χρόνια μετά την πρώτη απόπειρα ανάπτυξης και καθιέρωσης των υδροπλάνων στην Eλλάδα η νομοθετική ρύθμιση του Yπουργείου Aνάπτυξης ανοίγει τον δρόμο για τη μαζική επενδυτική δραστηριοποίηση και τη δημιουργία υδατοδρομίων.
Ήδη καταγράφεται μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον τόσο από εγχώριες εταιρίες όσο και ξένους επενδυτικούς ομίλους από HΠA, Kανάδα, Nτουμπάι και Kατάρ που «ποντάρουν» στην ελληνική ακτογραμμή.

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 

H ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ !!


 

O MHΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ


 

Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014

ΜΙΚΡΟΙ ΙΟΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ.

Βακτηριοφάγοι: Μικροί ιοί που καταπολεμούν θανατηφόρα βακτηρίδια


Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι βακτηριοφάγοι ιοί, με πρωτείνες τους, καταστρέφουν θανατηφόρα βακτηρίδια.
Μια νέα σημαντική ανακάλυψη ίσως να είναι η λύση για το σοβαρό και παγκόσμιο πρόβλημα της ανθεκτικότητας των βακτηριδίων στα αντιβιοτικά που διαθέτει η ιατρική για να καταπολεμά θανατηφόρες ασθένειες.


ΠΡΩΤΕΪΝΗ - ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ

Έλληνας επιστήμονας ανακάλυψε πρωτεΐνη – κλειδί για το τέλος της φαλάκρας


 
Τη χαμένη αυτοπεποίθηση σε εκατομμύρια άνδρες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους υπόσχεται να χαρίσει Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει στις Ηνωμένες Πολιτείες! Ο Γιώργος Κωτσαρέλλης, που κατάγεται από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, και η ερευνητική ομάδα του από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια εντόπισαν για πρώτη φορά ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βιολογικό μηχανισμό, μια πρωτεΐνη που προκαλεί τη φαλάκρα.

ΛΥΘΗΚΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ.

Λύθηκε μυστήριο πολλών ετών.  Ανακάλυψαν πρωτεϊνη που παίζει  σημαντικό ρόλο στη γονιμοποίηση.


Η ανακάλυψη μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για βελτιωμένες θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά και για την ανάπτυξη νέου τύπου αντισυλληπτικών, που δεν θα είναι ορμονικά.
Μια πρωτεΐνη, με την ονομασία «Ιζούμο» που βρίσκεται στην επιφάνεια του σπερματοζωαρίου και μία παρόμοια με την ονομασία «Τζούνο» που βρίσκεται στην επιφάνεια του ωαρίου, την κατάλληλη στιγμή, αναγνωρίζουν η μία την άλλη, δίνοντας το «εναρκτήριο λάκτισμα» για τη γονιμοποίηση.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ !!!

ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ!!! Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!!ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ –ΤΟΤΕ- ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ!

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό πρωτ. 1003585 που έχει λάβει από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας ο Μιχάλης Βέσσης, για «Θερμικούς στροβιλοαντιδραστήρες χωρίς καύσιμο για ανοικτό και κλειστό κύκλωμα»! Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έγραψε στα παλαιά του υποδήματα την εκπληκτική εφεύρεση που αν αξιοποιείτο θα έδινε τεράστια ώθηση στην ελληνική οικονομία! Ο Τσοχατζόπουλος, όπως φαίνεται, τότε ενδιαφερόταν πώς θα μαζέψει περισσότερες μίζες από τα εξοπλιστικά!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου