ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Τέλος στα σφραγίσματα Προσεχώς.

 Ένα μηχάνημα υπόσχεται αυτο-ίαση των δοντιών μας  Οι επιστήμονες αναπτύσσουν μια μέθοδο σύμφωνα με την οποία τα δόντια μας θα επισκευάζονται μόνα τους. Χωρίς πόνο, σφραγίσματα, τροχούς και ενέσεις, η τεχνική ανοικοδόμησης που ονομάζεται EAER και αναπτύσσεται στο King’s College του Λονδίνου επιτρέπει στα δόντια να αυτο-επισκευαστούν.

ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Ομάδα ελλήνων φέρνει την ενεργειακή επανάσταση

Και άλλη μια ιστορία για το ελληνικό κράτος που διώχνει μακριά όσους θα μπορούσαν να φέρουν νέα ελπίδα στη χώρα Την πιο «πράσινη» τεχνολογία παραγωγής ενέργειας θα την έχει ο καθένας σπίτι του σε ένα μικρό κουτί που θα παράγει απεριόριστη ενέργεια με ελάχιστο κόστος. Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι αυτή η τεχνολογία είναι ελληνική.

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Γονίδιο που προστατεύει από τον καρκίνο ανακαλύφθηκε σε είδος ποντικιού



Οι βιολόγοι του πανεπιστημίου του Rochester της Νέας Υόρκης έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε ένα μικρό είδος τρωκτικού που μοιάζει με αρουραίο, στο οποίο δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ ανάπτυξη καρκίνου. Το συγκεκριμένο τρωκτικό ζει για περίπου 30 έτη, χρόνος αρκετός σε σχέση με το μέγεθός του για να επιτρέψει στα κύτταρά του να μετατραπούν σε καρκινικά, όπως συμβαίνει με άλλα ζώα. Παρόλα αυτά, δεν έχει βρεθεί ποτέ κάποιος όγκος σε αυτό το είδος, και οι επιστήμονες πιστεύουν πως γνωρίζουν πλέον την αιτία για αυτό το αξιοπρόσεκτο γεγονός.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου