ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κέλλυ Βλαχάκη: «Φτιάχνω εργοστάσιο στην Ελλάδα – Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ!


Φτιάχνω εργοστάσιο στην Ελλάδα – Δεν θα υπάρχει μισθός κάτω των 1500 ευρώ! Τι λέει η κόρη του πολυεκατομμυριούχου αυτοδημιούργητου, Κέλλυ Βλαχάκη για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.
«Θέλω να εκπληρώσω το όραμα του πατέρα μου και να δημιουργήσω στην Ελλάδα εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων μας… Θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας με καλούς και όχι τους κατώτερους μισθούς». Η Κέλλυ Βλαχάκη, κόρη του θρυλικού επιχειρηματία της αμερικανικής ομογένειας Ευτύχιου Βλαχάκη, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, στέλνει μήνυμα από την Καλιφόρνια μέσω συνέντευξης στην Μάγδα Λιβέρη του «Εθνους της Κυριακής» στην πατρίδα την οποία ο πατέρας της δεν λησμόνησε ποτέ. Ο αυτοδημιούργητος Βαν Βλαχάκης -όπως τον αποκαλούσαν στις ΗΠΑ- από τα Χανιά, είναι ο ιδρυτής της Earth Friendly Products, μιας εταιρείας-κολοσσού, η οποία παράγει φιλικά στο περιβάλλον απορρυπαντικά για το σπίτι, με πέντε εργοστάσια στις ΗΠΑ (Ιλινόις, Καλιφόρνια, Ουάσιγκτον, Μαϊάμι και Νιου Τζέρσεϊ) και εξαγωγές σε πολλές χώρες. Ο ίδιος, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, είχε αναγγείλει σε συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» την κατασκευή εργοστασίου στην Ελλάδα. Σήμερα η κληρονόμος του υπόσχεται στη μνήμη του ότι θα τηρήσει εκείνη την υπόσχεση.

NEA ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Επαναστατική ανακάλυψη για τo Αλτσχάιμερ
Ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορεί να σταματήσει η εξέλιξη της νόσου


Μια ομάδα επιστημόνων από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ προχώρησαν σε μια επαναστατική ανακάλυψη για τη νόσο του Αλτσχάιμερ, υποστηρίζοντας ότι έχουν βρει το «κλειδί» για να σταματά η εξέλιξη της νόσου σε πρώιμα στάδια, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία ενός φαρμάκου, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη κατά της εμφάνισης άνοιας.


ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Η σημαντικότερη ανακάλυψη του αιώνα μας στον τομέα της τεχνολογίας
Νανοτεχνολογία: Η νέα μεγάλη τεχνολογική ανακάλυψη


Είναι οι τεχνολογικές ανακαλύψεις σε ύφεση τα τελευταία χρόνια; Μήπως το μόνο που κάνουμε είναι να βελτιώνουμε ανακαλύψεις που έγιναν την δεκαετία του '80 ή και παλαιότερα; Μην ανησυχείτε. Το επόμενο βήμα που θα φέρει την επανάσταση στην τεχνολογία είναι εδώ. Και είναι μικρό. Πολύ μικρό.
Έχει ακουστεί πολλές φορές η άποψη πως η ανθρώπινη τεχνολογική εξέλιξη βρίσκεται σε καθοδική πορεία και πως η περίοδος από το 1945 έως το 1971 ήταν τα "χρυσά χρόνια" των σύγχρονων εφευρέσεων. Οι απόψεις αυτές συμπληρώνουν επίσης πως το μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης τεχνολογίας μας είναι απλώς προϊόν επανειλημμένων τροποποιήσεων από εκείνη την χρυσή εποχή. Πράγματι, τα πάντα από το ίντερνετ έως τα smartphone και το GPS, έχουν τις ρίζες τους στην εποχή πριν το 1972.

ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΟΥΝ

 Ναι, οι χαμένες αναμνήσεις μπορούν να ανακτηθούν
Η μακροπρόθεσμη μνήμη μπορεί να αποκατασταθεί

 

Ερευνητές από την Καλιφόρνια κατέδειξαν ότι η μακροπρόθεσμη μνήμη μπορεί να «ανακληθεί» και να αποκατασταθεί, μια επαναστατική ανακάλυψη που γεννά ελπίδες για τους ασθενείς στα αρχικά στάδια της νόσου του Αλτσχάιμερ.
Για δεκαετίες, οι περισσότεροι νευροεπιστήμονες, πίστευαν ότι οι αποθηκευμένες μνήμες βρίσκονται στις συνάψεις – τις συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων ή των νευρώνων – οι οποίες καταστρέφονται από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙΣΝέα σημαντική ανακάλυψη για τη λειτουργία των εγκεφαλικών συνάψεων δίνει ελπίδες για Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον και δεκάδες άλλες νευροεκφυλιστικές παθήσεις.
Νέοι τρόποι διάγνωσης και θεραπείας περισσότερων από 130 εγκεφαλικών παθήσεων, μεταξύ άλλων του Αλτσχάιμερ, του Πάρκινσον, της επιληψίας και του αυτισμού, μπορεί να ανακαλυφθούν στο άμεσο μέλλον χάρη σε μια νέα επιστημονική ανακάλυψη σχετικά με τη γενετική και χημική σύσταση των συνάψεων, δηλαδή των μικροσκοπικών συνδέσμων ανάμεσα στα νευρικά κύτταρα. Η σημασία του επιτεύγματος θα μπορούσε, από μια πλευρά, να θεωρηθεί ανάλογη της αποκωδικοποίησης του ανθρωπίνου γονιδιώματος.
Βρετανοί επιστήμονες, με επικεφαλής τον καθηγητή Σιθ Γκραντ του Ινστιτούτου Wellcome Trust Sanger του Κέμπριτζ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό νευροεπιστήμης «Nature Neuroscience», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», ανακάλυψαν περισσότερες από χίλιες πρωτεϊνες -και τα αντίστοιχα γονίδιά τους- που παίζουν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία των εγκεφαλικών νόσων.

ΓΟΝΙΔΙΟ ΣΧΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ

Γονίδιο που σχετίζει τη φαιά ουσία με την ευφυΐα
Η ανακάλυψη αναμένεται να βοηθήσει στην κατανόηση του γιατί ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες


Η νέα ανακάλυψη αναμένεται να ρίξει φως στα ελλείμματα των νοητικών ικανοτήτων που παρουσιάζουν ορισμένα άτομα και κυρίως αυτά με ψυχικές νόσους και διαταραχές όπως ο αυτισμός
Διεθνής επιστημονική ομάδα ανακάλυψε ένα γονίδιο που συνδέει την  ευφυΐα με την πυκνότητα της φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει μελλοντικά στην καλύτερη κατανόηση του πώς και γιατί ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.
Όπως αναφέρεται σε άρθρο του επιστημονικού εντύπου Molecular Psychiatry, ομάδα ειδικών, με επικεφαλής τη δρα Σιλβάν Ντεριβιέρ από το Ινστιτούτο Ψυχιατρικής του Βασιλικού Κολεγίου του Λονδίνου, ανέλυσε δείγματα DNA και διεξήγαγε απεικονίσεις του εγκεφάλου σε περισσότερα από 1.500 υγιή παιδιά, 14 ετών, τα οποία υπέβαλε και σε σειρά τεστ για τη λεκτική και μη λεκτική νοημοσύνη τους.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ανακάλυψη: Νέα μέθοδος αποκατάστασης των άκρων του σώματοςΤα άκρα του σώματος που μπορεί να λείπουν απο κάποιους ανθρώπους θα μπορούν να «αναπαράγονται» από τα κύτταρα του δέρματος , σύμφωνα με επιστήμονες της Μελβούρνης
Η ομάδα επιστημόνων του St. Vincent’s Hospital ανακάλυψαν την νέα αυτή μέθοδο και στοχεύουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να αναπαράγουν κύτταρα από το δέρμα, τους μύες και τις αρτηρίες για το σχηματισμό ακόμη και οργάνων τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μεταμοσχεύσεις και να σώζουν ζωές.

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

ΓΗ ΚΑΛΕΙ.......ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!

Γη καλεί... εξωγήινους: Οι αστρονόμοι στο κυνήγι εξωγήινης ζωής
Σχέδια για την αποστολή σημάτων επικοινωνίας στο ΔιάστημαΣχέδια για την αποστολή μηνυμάτων από τη Γη στο Σύμπαν κάνουν επιστήμονες, οι οποίοι αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους για να εντοπίσουν σημάδια εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, οι αστρονόμοι θα μεταδώσουν σήματα από ραδιοτηλεσκόπια σε εκατοντάδες άλλα αστρικά συστήματα, ελπίζοντας να οδηγηθούν σε πρωτοποριακές ανακαλύψεις.
Το σχέδιο, το οποίο αναπτύσσουν ερευνητές από το ινστιτούτο Seti (SearchforExtraterrestrialIntelligence) στην Καλιφόρνια, έχει χαρακτηριστεί ως ένα σημαντικό βήμα της ανθρωπότητας προς την εξερεύνηση του διαστήματος.
Συστήματα που βρίσκονται σε μια ακτίνα 20 ετών φωτός από τον πλανήτη πρόκειται να λάβουν τα μηνύματα, εάν δοθεί το πράσινο φως στο πρόγραμμα αυτό, σημειώνει το δημοσίευμα.

ΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ερευνα: Ποιές συσκευές φουσκώνουν τον λογαριασμό του ρεύματος


Μύθους και αλήθειες σχετικά με το τι φουσκώνει τους λογαριασμούς τους ηλεκτρικού ρεύματος, αποκαλύπτει έρευνα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για το ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο με τίτλο: «Αντίστροφη μέτρηση για κατοικίες χαμηλού άνθρακα – Countdown to Low Carbon Homes», που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων «Eracobuild» της ΕΕ, καταγράφοντας τις καλές πρακτικές για μια πετυχημένη ενεργειακή αναβάθμιση.
Μείωση εξόδων θέρμανσης μέχρι 65%
Για τη διεξαγωγή της έρευνας στην Ελλάδα επιλέχθηκαν 20 κατοικίες στη Θεσσαλονίκη, που έχουν ήδη κάνει κάποια ενεργειακή αναβάθμιση πρόσφατα και καταγράφηκε η εμπειρία των κατοίκων τους και οι επιπτώσεις στις συνθήκες διαβίωσής τους. Παράλληλα, επιλέχθηκαν άλλες 20 κατοικίες στη Θεσσαλονίκη που επιθυμούν να κάνουν ενεργειακή αναβάθμιση, στο άμεσο μέλλον.

ΨΗΦΙΑΚΑ "ΠΤΩΜΑΤΑ" ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Έτοιμες για πειράματα 1.600 ψηφιακές καρδιές
Ψηφιακά «πτώματα» στο cloud θα βοηθούν τους γιατρούς στις θεραπείες ασθενειών


Στο μέλλον κάθε άνθρωπος μπορεί να διαθέτει το ακριβές τρισδιάστατο ψηφιακό αντίγραφό του -κάτι σαν ψηφιακό «πτώμα»- αποθηκευμένο στο υπολογιστικό νέφος (cloud).
Με αυτό τον τρόπο, οι γιατροί θα βοηθούνται στη διάγνωση και θεραπεία τυχόν παθήσεων ενός ανθρώπου, ενώ επίσης θα μπορούν, αν χρειαστεί, να αναγεννήσουν γρήγορα κάποια μέρη του σώματός του.
Χάρη σε αυτά τα ακριβή ψηφιακά αντίγραφα που θα έχουν αποθηκευθεί στο κυβερνοδιάστημα, οι γιατροί θα κάνουν άμεσες συγκρίσεις με το πραγματικό σώμα του ασθενούς, όπως ανέφερε ο δρ Τζέιμς Μαχ του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης (AAAS), σύμφωνα με τη βρετανική «Ιντιπέντεντ».

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Δείτε το απίστευτο αεροπλάνο του μέλλοντος

Είναι το Progress Eagle, ένα φιλικό προς το περιβάλλον, υβριδικό αεριωθούμενο επιβατηγό αεροσκάφος 800 θέσεων με έξι κινητήρες καυσίμου υδρογόνου
Ο σχεδιαστής Oscar Viñals έχει οραματιστεί το μέλλον. Και το μέλλον δεν είναι άλλο από ένα φιλικό προς το περιβάλλον, υβριδικό αεριωθούμενο επιβατηγό αεροσκάφος 800 θέσεων με έξι κινητήρες καυσίμου υδρογόνου.
Ηλιακοί συλλέκτες στο πάνω μέρος του αεροσκάφος θα απορροφούν την ηλιακή ενέργεια και με την έξυπνη μηχανική που θα διαθέτει ο ήχος του αεροπλάνου που φέρει μέσω του αέρα θα μειωθεί κατά 75%, σύμφωνα με τον Viñals.
Το Progress Eagle θα είναι μεγαλύτερο από τα σημερινά αεροσκάφη.
Στο αεροπλάνο αυτό προβλέπεται ένα ξεχωριστό δωμάτιο, ή μάλλον μια νέα κατηγορία καμπίνας, ισάξια με αυτή του πιλότου.
Σε αυτές τις σειρές καθισμάτων η θέα θα είναι απλά μοναδική.
Πηγή: newmoney.gr  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.gr

Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

H MAXH TΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

e-«μάχη των αιθέρων» ξεκίνησε
ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο στόλος της SpaceX θα αποτελείται από 4.000 μικροδορυφόρους, συνολικού κόστους 10 δισ. δολαρίων.

Σμήνη χιλιάδων δορυφόρων, αερόστατα που θα «οργώνουν» τον πλανήτη και αεροσκάφη χωρίς πιλότο, που θα βρίσκονται στον αέρα επί μήνες, μπορούν να κάνουν τον παγκόσμιο ιστό... πραγματικά παγκόσμιο. Αυτό υπόσχονται τεχνολογικοί κολοσσοί όπως η Qualcomm, η Google και το Facebook, που μαζί με εταιρείες σαν τις SpaceX και Virgin πρωταγωνιστούν στη «μάχη των αιθέρων» που έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό, με στόχο την παροχή φθηνού Ιντερνετ... από τον ουρανό, κατ’ αρχάς σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν οι απαραίτητες επίγειες υποδομές.
Αλλωστε, ακόμη και το 2018, όταν εκτιμάται πως 3,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αυτοί θα αντιστοιχούν στο ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού. Κάτοικοι που, αν συνδεθούν στο Ιντερνετ, στην περίπτωση του Facebook και της Google θα αυξήσουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι online διαφημίσεις, ενώ για τις εταιρείες που αναπτύσσουν τα «ιπτάμενα» ιντερνετικά δίκτυα θα αποτελέσουν μία πρώτη δεξαμενή πελατών, στα πλάνα τους να προσφέρουν ασύρματες ευρυζωνικές συνδέσεις με χαμηλό κόστος οπουδήποτε στον κόσμο.

ΝΕΟ ΚΡΑΜΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ

Δημιουργήθηκε νέο κράμα σιδήρου δυνατότερο από το τιτάνιο


Οι ερευνητές στη Νότια Κορέα οδηγούνται σε νέα ευρήματα, ανταποκρινόμενοι στην αυξημένη ζήτηση για δομικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ενεργειακά αποδοτικά και ελαφρύτερα.
Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο διάσημο περιοδικό Nature, οι ερευνητές στη Νότια Κορέα έχουν αναπτύξει μια νέα συνταγή για την κατασκευή ενός κράματος χάλυβα, το οποίο είναι υψηλής αντοχής, χαμηλής πυκνότητας και μπορεί να ξεπεράσει το τιτάνιο όσον αφορά την αντοχή και την ολκιμότητά του.

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ

Η παγκόσμια επιστήμη μέσα από το ελληνικό αλφάβητο - Τι συμβολίζει κάθε ένα από τα 24 γράμματαΣτον ευρύτερο χώρο της επιστήμης, οι ελληνικές λέξεις έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Ενα τεράστιο ποσοστό επιστημονικών ορολογιών, προέρχεται κατευθείαν από «δανεισμούς» ελληνικών λέξεων.

Πέρα από τις αμέτρητες ελληνικές λέξεις όμως που μπορεί να συναντήσει κανείς σε ένα ξενόγλωσσο ακαδημαϊκό βιβλίο, με αντίστοιχη συχνότητα εμφανίζονται και μεμονωμένα γράμματα, ως επιστημονικά σύμβολα.

Δείτε πως χρησιμοποιείται κάθε ένα από τα 24 γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, σαν επιστημονικός συμβολισμός:

Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015

ΙΡΙΔΙΟ. ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ

Ιρίδιο: σπάνιο και ανοξείδωτοΔεν αφθονεί στον πλανήτη μας και φθάνει εδώ καβάλα σε... μετεωρίτες. Συμμετέχει όμως στην καταπολέμηση του καρκίνου, καθώς και στην κατασκευή υπερ-ανοξείδωτων αντικειμένων, όπως εκείνο το ξυραφάκι των 100.000 δολαρίων!
Οι αστεροειδείς που χτύπησαν τη Γη είχαν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ιρίδιο από τον πλανήτη μας. Στα σημεία πρόσκρουσης γίνεται κυρίως η εξόρυξη του στοιχείου
Μικρό βιογραφικό για το στοιχείο ιρίδιο. Κάθε Κυριακή «Το Βήμα» μας ταξιδεύει και σε μια άλλη γωνιά του περιοδικού πίνακα.

Βίος και πολιτείαΟλα τα ξυραφάκια που «δανείζονται» το όνομά του δεν σημαίνει και ότι πράγματι περιέχουν ιρίδιο. Υπάρχει και ένα όμως, ονόματι Zafirro Iridium, η λαβή του οποίου είναι φτιαγμένη κατά 99,95% από καθαρό ιρίδιο, οι λάμες του είναι από ζαφείρια και οι βίδες του από πλατίνα. Το όλον ξυραφάκι κοστίζει μόλις... 100.000 δολάρια! Η εταιρεία που παράγει τη συλλεκτική σειρά προβάλλει ότι αντέχει όχι για μία αλλά για πολλές ζωές

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ

Διάγνωση του αυτισμού μέσα σε 15 λεπτά
Επαναστατικό τεστ ανέπτυξαν Βρετανοί επιστήμονεςΣε δύο χρόνια ενδέχεται να είναι έτοιμο το τεστ ανάλυσης του εγκεφάλου μέσω μαγνητικής τομογραφίας που θα οδηγεί σε διάγνωση του αυτισμού. Η εξέταση, που αποτελεί ένα πιο αντικειμενικό βιολογικό τεστ σε σχέση με τα τωρινά, θα μπορεί να γίνει από κανονικούς τομογράφους που θα χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΦΙΒΙΑ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Από τα γιοτ στα… supercar!

Γνωστή εταιρεία ταχύπλοων δημιουργεί αυτοκίνητο «αμφίβιο»


Το βλέπεις να σου κάνει προσπέραση με… χίλια, και νομίζεις ότι σκίζει τα κύματα! Το χαζεύεις παρκαρισμένο και ξεχνιέσαι θεωρώντας ότι βρίσκεσαι σε κάποια υπερπολυτελή μαρίνα, στο Μονακό, ας πούμε. Κάπως έτσι αναμένεται να είναι οι αντιδράσεις στη θέα του supercar που σχεδίασε η Wally.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου