ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

ΧΑΛΚΟΣ. ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ

                    ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ 
            ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ!!!!
       Χαλκός : Ένα μέταλλο που αφανίζει όλα τα μικρόβια!


Posted by Xoris Oria
Στην αρχαιότητα ο χαλκός αντιπροσώπευε για τους Αιγύπτιους την αιώνια ζωή, την υγεία και την ευημερία και χρησιμοποιούνταν για τη θεραπεία λοιμώξεων και την αποστείρωση του νερού…
Ο Ιπποκράτης αντιμετώπιζε με χαλκό (ή χαλκό και μέλι) ανοιχτές πληγές και δερματικά προβλήματα, ενώ Ρωμαίοι, Αζτέκοι, Πέρσες, Ινδοί και Μογγόλοι τον είχαν πρώτο και καλύτερο για έλκη και μολύνσεις. Άραγε πόσο χρήσιμο είναι σήμερα για την υγεία το παλαιότερο μέταλλο στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού;
Τα βακτήρια τον τρέμουν!

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

AMEΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

EΤΣΙ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να μεταφέρεις μία είδηση στην κοινή γνώμη, ανάλογα με αυτό που επιδιώκεις.
          Θα έχετε καταλάβει πλέον πως ο τρόπος που αναλύω και μεταφέρω τα γεγονότα και τις διάφορες ειδήσεις στο χαρτί, είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που το κάνουν τα σημερινά ΜΜΕ.
          Και ο λόγος είναι διότι δεν θέλω να κοιμίζω και να εφησυχάζω την κοινή γνώμη,  αλλά να δημιουργώ προβληματισμό και ανησυχία για να μας κρατάει αυτό σε εγρήγορση.  Αλλά και επειδή όταν η κοινή γνώμη είναι σε εγρήγορση,  αυτό αποθαρρύνει και συγκρατεί  τους κακόβουλους προδότες.
          Δεχόμαστε σαν έθνος, την χειρότερη  ΕΠΙΘΕΣΗ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας  σε όλους τους τομείς και πρέπει πιά να ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.
          Ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, παιδεία, υγεία, ασφάλεια πολιτών, οικονομία, άμυνα,  τα πάντα τα διέλυσαν.

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ

Η Ευρώπη υποκινεί την μετανάστευση των Χριστιανών από την Ανατολή!
BY IOANNA


To χριστιανικό λιβανέζικο μέσο elmarada στα μέσα Ιουλίου έκανε έναν απολογισμό της αποχριστιανοποίησης της Μέσης Ανατολής και κατήγγειλε την υλοποίηση σχεδίου με δυτικές συντεταγμένες που εξυφαίνουν αυτή τη ζοφερή απουσία.
H Ανατολή εκκενώνεται από την χριστιανική παρουσία. Η Δύση ευελπιστεί να επωφεληθεί από αυτή τη μαζική φυγή των χριστιανών της Ανατολής και συντονισμένα όσο και μεθοδικά τους υποδέχεται για να τους χρησιμοποιήσει ως εξισορροπιστικό αντιστάθμισμα στην εισβολή των «ισλαμιστών» μεταναστών που δέχεται από τη Βόρεια Αφρική αλλά και ως αντίβαρο στο δημογραφικό της που οδηγεί στην μείωση του γηγενούς ευρωπαικού πληθυσμού. Η Ευρώπη υποκινεί την μετανάστευση των χριστιανικών πληθυσμών από την Ανατολή και καλλιεργεί το ευρωπαικό όνειρο υποσχόμενη και παρέχοντας πολιτικό άσυλο υπό το πρόσχημα της προστασίας μειονοτήτων επικαλούμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΕΝΑ ΤΟΛΜΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σχέδιο για άμεση διαχείριση 2 εκατ παράνομων μεταναστών: Ένα τολμηρό σχέδιο για την άμεση λύση της παράνομης μετανάστευσης
BY TONYMONTANA160


Ο «κόμπος έφτασε στο χτένι » και η λύση πλέον είναι μία , χρήματα και υποδομές «εδώ και τώρα » , ώστε , να εξασφαλιστούν , όσο το δυνατόν ανθρώπινες συνθήκες και να ¨προφυλάξουμε ¨ τις κοινωνικές δομές την χώρα μας … μέχρι να τεθεί σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό σχέδιο για το μεταναστευτικό που εγκρίθηκε πρόσφατα.
Η ιδέα είναι απλή … κύριοι . Εάν παρουσιάσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση που «καίγεται» για το θέμα , ΑΜΕΣΑ , ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχέδιο διαχείρισης 2 εκ μεταναστών , να είστε σίγουροι , ότι θα μας δώσουν «με χαρά » πλέον των 473 εκ ευρω , ακόμα 500 εκ ευρώ .
«Βάλτε τα κεφάλια σας κάτω » λοιπόν και σχεδιάστε , αλλιώς ‘’παραιτηθείτε’’… μερικές ιδέες και κατευθύνσεις σας δίνουμε παρακάτω.
Ο σχεδιασμός κατ αρχήν , να λαμβάνει χώρα , μέσα στα πλαίσια ενεργοποιησης του μηχανισμού επείγουσας κατάστασης για τα κράτη-μέλη που αντιμετωπίζουν αιφνίδια εισροή μεταναστών, ( άρθρο 78 παράγραφος 3 της Συνθήκης της Λισαβόνας ) … δεδομένο που υφίσταται .
Τρία είναι τα βασικά πεδία εφαρμογής του σχεδίου : Νομικό , υποδομές και Ταχύτητα που εξασφαλίζεται με το να αυξηθεί το προσωπικό που απαιτείτε για να «λειτουργήσουν » οι σχετικές με την διαχείριση του προβλήματος , διαδικασίες …. δυστυχώς το βάρος θα «παίσει » πάλι στην Αστυνομία και στο Λιμενικό .

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

ALERT – Η Πατρίδα Σε Κίνδυνο… Και Δεύτερο Ελληνικό Νησί Έρμαιο των Λαθρομεταναστών


Το πόσο επικίνδυνα γίνονται καθημερινά τα πράγματα στα νησιά μας ,αρχίζουν και φαίνονται και ΑΝ δεν αντιδράσουμε δυναμικά θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια!
Εθνικός Συναγερμός… Η Ελλάδα Έρμαιο στους Λάθρο… Ελληνικό Νησί στα Χέρια τους…
Επεισόδια δημιούργησε ομάδα 100 λαθρομεταναστών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι στον χώρο μπροστά από το Λιμεναρχείο Καλύμνου για την καθυστέρηση διεκπεραίωσης των διαδικασιών ταυτοποίησης τους, προέβησαν σε προκλητικές ενέργειες.
Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες άτομα αυτής της ομάδας αρνήθηκαν να τους πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα,ισχυριζόμενοι ότι είναι παράνομο όπως τους ενημέρωσε εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας. του ΟΗΕ ( Μια ζωή τα ίδια )

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ


                Αλεβίτες: Η επόμενη ωρολογιακή "βόμβα" 
                  μετά τους Κούρδους που ετοιμάζεται να
                      "ανατινάξει" την ισλαμική Τουρκία

    Πηγή.  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

Αλεβίτες: Η επόμενη ωρολογιακή "βόμβα" μετά τους Κούρδους που ετοιμάζεται να "ανατινάξει" την ισλαμική Τουρκία.
Η μεγαλύτερη ωρολογιακή "βόμβα" στην Τουρκία δεν είναι οι Κούρδοι του ΡΚΚ αλλά η θρησκευτική κρυπτοχριστιανική μειονότητα των Αλεβητών (αδελφών των Σύρων Αλαουϊτών) που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια πιστούς, προσεγγίζοντας το ένα τέταρτο του συνολικού πληθυσμού της Τουρκίας..
Εάν συνυπολογιστούν και τα 18 εκατομμύρια Κούρδων που διαβιούν στην τουρκική επικράτεια καθίσταται σαφές ότι η Τουρκία είναι ένας πολύ ευάλωτος αντίπαλος για κάποιον που θα ήξερε πως να την "ανατινάξει".
Επί της ουσίας οι Αλεβήτες/Αλαουϊτες είναι το περιβόητο "1/3 που θα γίνουν ξανά Χριστιανοί" του Πατροκοσμά.
"Από τους Τούρκους το 1/3 θα πάει από όπου ξεκίνησαν, στα βάθη της Τουρκίας, το 1/3 θα σωθεί, διότι θα έχει εκχριστιανισθεί και το τελευταίο 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτόν…." πρόκειται για την γνωστή Προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που ως φαίνεται βρίσκεται κοντά στην εποχή της ολοκλήρωσής της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου