ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

ΝΑ Η ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

                                  Διακρατικές μεταγωγές.
                  Μια άμεση λύση για το μεταναστευτικό


Η ιδέα είναι και πάλι απλή …κύριοι.
Με το που ¨πατάνε σε Ευρωπαϊκό Έδαφος ¨ οι οικονομικοί μετανάστες , οι πρόσφυγες κτλ , να εισέρχονται σε ένα Ευρωπαϊκό δίκτυο μετακίνησής – μεταγωγής τους , το οποίο θα αποτελείται από συγκεκριμένης διαδρομές , προαναχωριστηκά κέντρα , σταθμούς προσωρινής διαμονής και τέλος από τον τελικό τους προορισμό με βάση έναν αναλογικό καταμερισμό του μεταναστευτικού προβλήματος στα Ευρωπαϊκά κράτη .
Να είναι με απλά λόγια η πορεία τους προδιαγεργαμμένη και προγραμματισμένη μέχρι τους ορισμένους για το σκοπό αυτό … τελικούς τους προορισμούς .
Ένα τέτοιο Ευρωπαϊκό δίκτυο μπορεί να ετοιμαστεί σε λίγες εβδομάδες .. εάν υπάρχει η ανάλογη θέληση …. σε ευρωπαϊκό επίπεδο .

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

                  Θεέ και Κύριε… Η κάθοδος των μυρίων… 
            Πάνω από 4.000 πρόσφυγες έφτασαν σήμερα 
                                            στη Λέσβο!


Άλλο ένα τεράστιο κύμα προσφύγων έφτασε στη Λέσβο το πρωί του Σαββάτου με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες. Πάνω από 4.000 άτομα αποβιβάστηκαν στο νησί σήμερα, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα.
Η Λέσβος δέχεται τις τελευταίες ημέρες, μία απίστευτη απόβαση – εισβολή προσφύγων , που δεν έχει προηγούμενο…
Μόνο σήμερα το πρωί, ο αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι στη νησί αποβιβάστηκαν περισσότεροι από 4.000 μετανάστες, με 100 περίπου φουσκωτές βάρκες, ενώ το ρεύμα εισροής συνεχίζεται ολημερίς, με τον αριθμό των μεταναστών να φτάνει σε εφιαλτικά νούμερα. Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, η πολιτεία δείχνει ανήμπορη να βάλει ένα φρένο σε αυτό το φαινόμενο.

H EE ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Η ΕΕ σκόπιμα διαλύει τις Ευρωπαϊκές χώρες με λαθρομετανάστες!


Το σχέδιο «Kalergi» ξεκίνησε στη δεκαετία του ’70.
Η παράνομη μουσουλμανική διακίνηση προσφύγων, δημιουργεί τώρα χάος στα σύνορα Ελλάδας-ΠΓΔΜ και η συνεχής ροή σκαφών που έρχονται από τη Λιβύη αποκαλύπτουν ένα δίκτυο που χρησιμοποιεί δομημένες διαδρομές και φαίνεται ασταμάτητο, καθώς δημιουργεί τα χρήματα για τη μαφία και τις τρομοκρατικές οργανώσεις που συμμετέχουν, όπως η ISIS.
Το σενάριο αυτό φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα με ένα μυστικό σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, γνωστό ως Σχέδιο Coudenhove-Kalergi (Coudenhove-Kalergi Plan), με κάποιους στους ευρωπαϊκούς κύκλους της Δεξιάς να λένε ότι δημιουργήθηκε για τη συστηματική γενοκτονία των λαών της Ευρώπης.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

OΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

                                         ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ
                      Ολα αλλάζουν στο ισοζύγιο ισχύος 
           στην Ανατολική Μεσόγειο και για πρώτη φορά 
             η Ελλάδα είναι ευνοημένη από τις αλλαγές...

 

του Βασίλη Καπούλα
Ολα αλλάζουν στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου μετά την στρατιωτική συμμαχία Ρωσίας-Αιγύπτου με αφορμή την κοινή αντιμετώπιση του ISIL. Μία συμφωνία στην οποία, φυσικά, συμμετέχει και η Συρία. Πρόκειται για μία αλλαγή που ευνοεί πολλαπλώς την Ελλάδα, όπως θα δούμε.
Πρακτικά αλλάζουν οι συσχετισμοί σχύος της Ανατολικής Μεσογείου, μία εξέλιξη που αφορά άμεσα την Ελλάδα, η οποία είναι η κορυφαία στρατηγική σύμμαχος στην περιοχή, ενώ ταυτοχρόνως έχει προνομιακές σχέσεις και συμμαχία και με το Ισραήλ το οποίο ουσιαστικά είναι μέρος της "αμερικανικής" συμμαχίας κατά του ISIL στην οποία συμμετέχει (όταν δεν συμμαχεί με τους ισλαμιστές) και η Τουρκία.
Η Ελλάδα είναι η "γέφυρα" μεταξύ των δύο συνασπισμών, ειδικά αφ'ότου η Αίγυπτος, έχει αναγάγει σε υπ'αριθμόν 1 εχθρό της την Τουρκία του Ρ.Τ.Ερντογάν. Κάτι που ισχύει και για το Ισραήλ που έχει και πιθανότατα θα έχει για πολλά χρόνια "παγωμένες" σχέσεις, αν όχι εχθρικές με την Αγκυρα!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ        ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EGEMEN 
                       ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη στην Τουρκία για πόλεμο με την Ελλάδα: Πρωτοφανείς εκδηλώσεις κατά των "Ελλήνων εχθρών"
Ένα εθνικιστικό παραλήρημα διανθισμένο με επιδείξεις οπλικών συστημάτων που έχουν κατασκευαστεί εγχώρια  προετοιμάζουν οι Τούρκοι για τις 30 Αυγούστου όπου γιορτάζουν τη νίκη κατά του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.
Η στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα έχει σχεδιαστεί να είναι η μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά προκειμένου να αναπτερώσει το ηθικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και των Τούρκων γενικότερα  καθώς αυτό έχει πληγεί από την ένοπλη εξέγερση  των Κούρδων του ΡΚΚ στην Ν.Α. Τουρκία και τις συνεχείς απώλειες Τούρκων στρατιωτών.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ISIS                                      ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ!
                               Δραματική εξέλιξη:
               Συμμαχία με την Αίγυπτο συνήψε η Ρωσία 
              – Ανοίγουν τα αιγυπτιακά αεροδρόμια στα
                               ρωσικά μαχητικά.


Με μια ιστορική συμφωνία σταθμό Ρωσία και Αίγυπτος ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της μάχης της ισλαμιστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS εγκαινιάζοντας μια νέα στρατηγική συμμαχία στην περιοχή της Ν.Α.Μεσογείου η οποία αναμένεται να έχει ευρύτερες διαστάσεις.
Την συμφωνία υπέγραψαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμιρ Πούτιν και ο Αιγύπτιος ομόλογός του Αμπντέλ αλ Σίσι κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποιεί ο τελευταίος στη Μόσχα.
Στους όρους της συμφωνίας προβλέπεται και η χρήση αιγυπτιακών αεροδρομίων από ρωσικά μαχητικά και μεταφορικά αεροσκάφη όπως και ο ελλιμενισμός ρωσικών πολεμικών σκαφών του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας σε λιμάνια της Αιγύπτου

ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


 Η Ντέμι Μουρ «συνελήφθη» από τους παπαράτσι                                                  στους ΠαξούςΔείτε τη μία και μοναδική φωτογραφία από το ταξίδι της χολιγουντιανής σταρ στην Ελλάδα.
Η Telegraph «ψηφίζει» Ελλάδα για διακοπές και εξηγεί γιατί!
Μετά την Αλεσάντρα Αμπρόσιο, την ΛίντσεΪ Λόχαν και την Κέιτι Πέιρι άλλη μία σταρ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία της χώρα μας…
Ο λόγος για την Αμερικανίδα ηθοποιό Ντέμι Μουρ που λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο επισκέφθηκε τη χώρας μας και συγκεκριμένα τους Παξούς και το Φισκάρδο στην Κεφαλονιά, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσει τελείως απαρατήρητη.
Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τη «μυρίστηκε» και την αποθανάτισε τη δημοφιλή ηθοποιό σε μια βραδινή έξοδο για ποτό με φίλους στον Γάιο Παξών.
Πηγή. ΑΝΤ1 NEWS

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

                    Τα καρκινικά κύτταρα δεν είναι ανίκητα
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΜΠΕΡΣΗ


Ο κ. Πάνος Αναστασιάδης, καθηγητής της έδρας Καρκινικής Βιολογίας στην κλινική Mayo, 
                                                                   είναι απόφοιτος του ΑΠΘ.

Από το τμήμα Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην αιχμή της έρευνας κατά του καρκίνου, στην κλινική Mayo, στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η ομάδα του Πάνου Αναστασιάδη, καθηγητή της έδρας Καρκινικής Βιολογίας στην κλινική Mayo, έφερε την επιστήμη ένα βήμα πιο κοντά στον κορυφαίο στόχο της μετατροπής των καρκινικών κυττάρων σε φυσιολογικά.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

                  ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ 
           ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ
                                            Τι ετοιμάζουν; - 
Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ενεργοποίησε το σχέδιο                Egemen για εισβολή στην Δυτική Θράκη...


Οι ελληνικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της αρμόδιας υπηρεσίας των Ε.Δ. της Διακλαδικής Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών, είχαν πληροφορίες από το 2010 για μία συγκεκριμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο ενός σχεδίου με την ονομασία «Egemen” (Ηγεμών) τελείως άγνωστη μέχρι τότε στην κοινότητα των ελληνικών υπηρεσιών πληφοροριών.
Οι πρώτες πληροφορίες αλιεύθηκαν τον Οκτώβριο του 2010 και αφορούσαν το σχέδιο Egemen της 1ης Στρατιας της Ανατολικής Θράκης και αφορούσε τύποις σεμινάριο επί επιχειρησιακών σχεδίων που διεξήχθη στην έδρα της Στρατιάς στο διάστημα 5-7 Μαρτίου 2003.
Μέχρι τον Μάιο του 2011 οι ελληνικές υπηρεσίες είχαν ήδη συλλέξει και αξιολογήσει όλο το πρωτογενές πληροφοριακό υλικό του εν λόγω Σεμιναρίου, το οποίο αφορούσε αφενός την αντιμετώπιση εσωτερικών απειλών (άνοδος των ισλαμιστών στην εξουσία) και αφετέρου επιχειρήσεις εναντίον της Ελλάδας, στο θέατρο επιχειρήσεων του Έβρου (περιοχή ευθύνης της 1ης Στρατιάς).

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

                ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ 
                                ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ -
             ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ 
                        1Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ
                                         Σοκ στην Τουρκία:
 80.000 όπλα μοίρασε το PKK για πόλεμο 
μέσα στις πόλεις - Ναρκοθέτησε ολόκληρες περιοχές του Βασίλη Καπούλα
Άφωνοι έχουν μείνει στην Τουρκία αναλυτές ασφαλείας καθώς νέα ευρήματα και μελέτες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας, οργάνωσης και εξοπλισμού του PKK δείχνουν απλά ότι ο πόλεμος είναι μόλις στην αρχή. 80.000 όπλα φέρεται να έχει μοιράσει το PKK στους μαχητές του για πόλεμο μέσα στις πόλεις της Τουρκίας ενώ έχουν ναρκοθετήσει ολόκληρες περιοχές!
Στο πλαίσιο αυτό, στην Άγκυρα αποφάσισαν την περαιτέρω ενίσχυση του Τουρκικού Στρατού με οχήματα MRAP και να ρίξουν στη μάχη την επίλεκτη 1η Ταξιαρχία Καταδρομών!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ                                       ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
                            Ο Β.Πούτιν έδωσε εντολή 
       για την κατασκευή δεύτερης ναυτικής βάσης 
                στη Συρία - Τί σημαίνει για την Ελλάδα


του Βασίλη Καπούλα
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισε να επέμβει αποφασιστικά και κυρίως στρατιωτικά στη Συρία αφού εκτός από την αποστολή οπλικών συστημάτων φέρεται να έχει δώσει εντολή για την κατασκευή δεύτερης και μεγαλύτερης ναυτικής βάσης στην παράκτια πόλη Jableh στη Συρία η οποία θα "στεγάσει" το ρωσικό στόλο Μεσογείου και θα προστεθεί στη ναυτική βάση της Ταρτούς!

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ
"Άνοιξε πυρ" για πρώτη φορά μετά το 1990 η Ελλάδα κατά της Αλβανίας για το γκρέμισμα της εκκλησίας στη Χειμάρρα! (εικόνες)Με την καταστροφή ναών και συμβόλων από τους ισλαμιστές-τζιχαντιστές του ISIL στη Μέση Ανατολή παρομοίασε η Αθήνα την καταστροφή από την Αλβανική κυβέρνηση του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμμάδες Χειμάρρας!
Ολόκληρη η δήλωση από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Κούτρα έχει ως εξής:
«Η καταστροφή ιερών τόπων και αντικειμένων λατρείας ελάμβανε χώρα, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, στον ευρύτερο χώρο της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής από τους τζιχαντιστές. Σήμερα, είδαμε αυτό να γίνεται πράξη και στη γειτονική χώρα, την Αλβανία.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.
Για τις εν προκειμένω κινήσεις της Ελλάδας προς την Αλβανία και προς τη Διεθνή Κοινότητα θα ενημερωθείτε άμεσα.
Ουδέν σχόλιο περαιτέρω».
Είναι η πρώτη φορά από το 1990 που η Αθήνα αντιδρά σε μια ενέργεια των Τιράνων που στρέφεται ευθέως κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Χτες ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε προχωρήσει σε μια προκλητική δήλωση ενώ σήμερα τα ξημερώματα ολοκλήρωσε, αιφνιδίως μέσα στο σκοτάδι, τον στόχο του ο δήμος Χειμμάρας, ισοπεδώνοντας τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο χωριό Δρυμμάδες.
Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα η πολεοδομική αστυνομία έφτασε στο σημείο και οι εκσκαφείς έπιασαν δουλειά.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ
                                       Τ.Μεϊσάν:
 "Ο ρωσικός Στρατός μπαίνει στον πόλεμο της Συρίας -            Ανατρέπει την στρατιωτική κατάσταση"Συγκλονιστικές και ταυτόχρονα καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή αφού με άρθρο του ο γεωπολιτικός αναλυτής Τιερί Μεϊσάν αναφέρει πως η Ρωσία μπαίνει στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στη Συρία. Ας δούμε ολόκληρο το άρθρο του και τι αποκαλύπτει.
"Πρόκειται για μια βαθιά και σημαντική αλλαγή που μόλις έλαβε χώρα στο Λεβάντε: ο ρωσικός στρατός άρχισε να συμμετέχει στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στη Συρία. Ενώ απουσιάζει από τη διεθνή σκηνή μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και ενώ προχωράει με προσοχή, μόλις δημιούργησε μια ρωσοσυριακή επιτροπή, παρέδωσε όπλα και πληροφορίες, και έστειλε συμβούλους. Όλ’ αυτά με περισσότερο η λιγότερο συντονισμό με το Λευκό Οίκο.

ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΜΑΡΩΝΕ.

Πρόκληση! Πλεόνασμα – ρεκόρ στη Γερμανία όταν η μισή Ευρώπη βουλιάζει


Παρά την ελληνική κρίση και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες, η Γερμανία κατάφερε να έχει πλεόνασμα -ρεκόρ το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς η γερμανική οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, εκμεταλλευόμενη κυρίως το ευρώ.
Χάρη στην ευνοϊκή κατάσταση στην αγορά εργασίας αλλά και στους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σύμφωνα με την Deutsche Welle, το γερμανικό κράτος (ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ομόσπονδα κρατίδια, δήμοι και ασφαλιστικά ταμεία) πέτυχε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015 πλεόνασμα-ρεκόρ ύψους 21,1 δισ. ευρώ (+1,4 % επί του ΑΕΠ).

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Σάλπισμα του Παπαφλέσσα της Ηπείρου …«Φύλακες γρηγορείτε»!


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις :
«Χρόνια, τώρα, τονίζουμε και επαναλαμβάνουμε, ότι οι Αλβανοί είναι λίαν κακόπιστοι γείτονες.
Γιατί παρά τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις τους, στα πράγματα, όμως, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: Να εκδιώξουν τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες από τις πατρογονικές τους… εστίες. Γι’ αυτό και συχνά, μεταχειρίζονται βίαιους τρόπους και μέσα απαράδεκτα.

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

                      ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΙ                                      ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ                                                   ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Συνελήφθη ολόκληρος ... λόχος Γερμανών με βόμβες, μαχαίρια, κράνη κλπ. που αιματοκύλισαν τις ΣκουριέςΓια άλλη μια φορά Γερμανοί "τουρίστες" πρωταγωνιστούν σε αματτηρά επεισόδια στην χώρα: Μετά την Αθήνα και τα εκτεταμένα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, οι Γεμανοί πρωταγωνίστησαν σε επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής. Και όχι μόνο αυτοί. Βούλγαροι, Πολωνοί κλπ  βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο, κάτι που δείχνει ότι είχαν οργάνωση και προετοιμασία:
Περισσότερες από 40 βόμβες μολότοφ, ενώ με τη χρήση σφεντόνων και αυτοσχέδιων-σωλήνων, εκτόξευσαν μεγάλο αριθμό μεταλλικών αντικείμενων (μπουλόνια-παξιμάδια), πέτρες και φωτοβολίδες παντός τύπου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου