ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

                           ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
          - Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριου: 
         Η διαδρομή προς τη δουλειά, είναι δουλειά
                      -Εργαζόμενοι ενημερωθείτε!


Για να μην σας τη “λέει” το αφεντικό
Ο χρόνος που δαπανάται για τη μετακίνηση προς το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού των εργαζομένων χωρίς σταθερό γραφείο θα πρέπει να θεωρείται ως χρόνος εργασίας, αποφάσισε το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις που απασχολούν εργαζομένους όπως π.χ. αντιπροσώπους πωλήσεων θα πρέπει να οργανώσουν τα ωράρια εργασίας κατά τέτοιο τρόπο ώστε το πρώτο και το τελευταίο ραντεβού να είναι κοντά στο σπίτι των εργαζομένων.
Δικηγόρος δηλώνει στο BBC ότι πλέον μετά από αυτή την απόφαση «χιλιάδες εργοδότες μπορούν πλέον να είναι δυνητικά παραβάτες του καθορισμένου ωραρίου εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.»
Η οδηγία αποσκοπεί στην προστασία των εργαζομένων από την εκμετάλλευση από τους εργοδότες, και θεσπίζει κανόνες για θέματα όπως το πώς λειτουργεί ο χρόνος των εργαζομένων, πόσα διαλείμματα θα έχουν και ποιες είναι οι διακοπές που δικαιούνται.
Ένας από τους κύριους στόχους της είναι να διασφαλιστεί ότι κανένας υπάλληλος στην ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένος να εργάζεται περισσότερο από κατά μέσο όρο 48 ώρες την εβδομάδα.
Η απόφαση ελήφθη με αφορμή την υπόθεση μια ισπανικής εταιρείας, της Tyco, η οποία έκλεισε τα περιφερειακά γραφεία της το 2011, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να ταξιδεύουν διαφορετικές αποστάσεις πριν φτάσουν στο πρώτο ραντεβού τους
Πηγή.makeleio.gr

MH EΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ


          Τρόμος των ΗΠΑ για ρωσικό υποβρύχιο…


Τα υποβρύχια drones με πυρηνικά (UUV) που ετοιμάζεται να στείλει η Ρωσία στις ακτές των ΗΠΑ, θα έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν αμερικανικά λιμάνια, όπου αγκυροβολούν τα πυρηνικά υποβρύχια των ΗΠΑ, όπως τα Kings Bay, Ga., και Puget Sound στην Ουάσιγκτον. Το Πεντάγωνο έχει δώσει την κωδική ονομασία “Kanyon” στο πρόγραμμα των Ρώσων, ενώ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.
Τα drone θα είναι εξοπλισμένα με πυρηνικούς πυραύλους μεγατόνων, ικανούς να εξαφανίσουν από τον χάρτη ολόκληρες αμερικανικές μητροπόλεις, λιμάνια και ακτές, αναφέρει Αμερικανός αξιωματούχους, σημειώνοντας ότι η κατασκευή των συγκεκριμένων όπλων έχει προχωρήσει αρκετά.
Πηγή.makeleio.gr

ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ

Τώρα θυμήθηκε η Μέρκελ ότι τα σύνορα στο Αιγαίο                                    είναι ΚΑΙ ευρωπαϊκά;
 Όταν παραβιάζονται συνεχώς από την Τουρκία
                                     δεν είναι;


Μήνυμα στην Ελλάδα ότι πρέπει και αυτή να αναλάβει τις ευθύνες της σε ό,τι αφορά την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε η Άγκελα Μέρκελ.
«Όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ πρέπει να συμμετάσχουν στην υποδοχή προσφύγων. Αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο της Γερμανίας, αλλά όλων των κρατών-μελών. Σε αυτή την αποστολή ανήκει και η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ- και η προστασία (της περιοχής) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Αυτή σήμερα δεν είναι εξασφαλισμένη» δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.
Παράλληλα ζήτησε την εντατικοποίηση του διαλόγου με την Τουρκία και επανέλαβε ότι στη Γερμανία μπορούν να μείνουν μόνο οι μετανάστες που έχουν ανάγκη προστασίας, επειδή προσπαθούν, για παράδειγμα, να ξεφύγουν από πόλεμο ή πολιτικές διώξεις.

Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΗΡΥΞΗ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

                                         LE MONDE: 
     "Ο Ρ.Τ.ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 
        ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΑΚΡ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ"
                                           Κούρδοι: 
                   "Κηρύττουμε ολοκληρωτικό πόλεμο 
                             στο τουρκικό κράτος"


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κοινοτήτων Κουρδιστάν (KCK – Kurdistan Communities Union), καλεί σε ολοκληρωτική αντίσταση του κουρδικού λαού εναντίον του τουρκικού κράτους και των δυνάμεων ασφαλείας, κηρύττοντας έναν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέχρι τελικής πτώσης.
Nα υποστηριχτούν οι κάτοικοι της Τσίζρε με τον ίδιο τρόπο που υποστηρίχτηκε η αντίσταση της Κομπάνι όταν πολιορκήθηκε για έξι μήνες από το Ισλαμικό Κράτος", ααφλερει η KCK και κάλεσε όλους τους Κούρδους να συμμετάσχουν στη μεγάλη Πορεία Ελευθερίας προς την Τσίζρε, η οποία εκφράζει την αλληλεγγύη του κουρδικού λαού προς την πόλη η οποία και δέχεται ολοκληρωτική επίθεση από τον τουρκικό Στρατό.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

                                 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:
                   Σας χτυπούν το κουδούνι άγνωστοι; 
              Δείτε τι συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες…


Διαβάστε προσεκτικά και πάρτε τα μέτρα σας
Ένα από τα πρώτα ανύποπτα θύματα των ληστών που «χτυπούν» με το κουδούνι ήταν μία 35χρονη λογίστρια στο Χαλάνδρι.
Μέρα-μεσημέρι είδε τους κακοποιούς μέσα στο σπίτι της να την απειλούν με τα όπλα τους.Η άτυχη γυναίκα εξιστορεί την περιπέτειά της για τους ένοπλους καλοντυμένους (!) επισκέπτες της :
«Ήταν λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι και μόλις είχα επιστρέψει σπίτι μου. Τότε μου χτύπησαν το κουδούνι, Από την κάμερα είδα δύο άνδρες με γυαλιά ηλίου και μουστάκια. Μου είπαν ότι είναι από τη ΔΕΗ και μου έδειξαν ένα έγγραφο στην κάμερα. Συγκεκριμένα μου είπαν πως έχει βλάβη το ρολόι μου και πρέπει να δουν τον πίνακα του σπιτιού μου για διαρροή. Εγώ δεν ξέρω από αυτά και άνοιξα, καθώς ο τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ θεωρούσα πως ήταν λίγο “τσιμπημένος”.
Με το που άνοιξε η εξώπορτα του διαμερίσματος, οι δύο άνδρες τη σημάδευαν.

ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

       Μην το ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ γιατί ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ 
– Πώς να καθαρίσεις τα νεφρά σου μόνο με μισό ευρώ!


Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.
Πως γίνεται αυτό;
Είναι πολύ εύκολο.
Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει. Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό, βράσε το για ένα δεκάλεπτο, άφησέ το να κρυώσει , κατόπιν φιλτράρισέ το , άδειασέ το σε ένα καθαρό μπουκάλι και βάλε το μέσα στο ψυγείο να κρυώσει.
Πίνε ένα ποτήρι την ημέρα και θα διαπιστώσεις πως όλα τα άλατα και άλλα δηλητήρια να φεύγουν από τα νεφρά σου.
Επίσης θα νιώσεις την διαφορά που ποτέ πριν δεν είχες νιώσει.
Ο μαϊντανός είναι γνωστός σαν το καλύτερο καθαρτικό για τα νεφρά και είναι φυσικό.
AΠO ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΗΝΟΥ – ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
Πηγή. Πηγή & Ξυπνήστε ρε

ΒΟΜΒΑ

      Βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής παραγωγής


Βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής παραγωγής στην Κομοτηνή: Απαγορεύουν την παραγωγή μελιού αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε 300 μελισσοκόμους ...
Φίλες και φίλοι αυτό που έγινε στην Κομοτηνή και δεν δημοσιεύτηκε από κανένα ΜΜΕ έως τώρα δεν έχει προηγούμενο. Θύμα υπήρξε η Ελληνική Μελισσοκομία και 300 περίπου μελισσοκόμοι. Θύτες το δασαρχείο και το δικαστήριο Κομοτηνής.
 Όλα ξεκίνησαν όταν για μια ακόμα χρονιά οι μελισσοκόμοι μετέφεραν τα μελίσσια τους στο πευκοδάσος της Κομοτηνής προκειμένου αυτά να συλλέξουν το φημισμένο πευκόμελο Κομοτηνής. Μια παραγωγή που ξεπερνάει τους 300 τόνους μέλι αξίας περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ, για την ταλαίπωρη εθνική μας οικονομία Αύγουστο μήνα, και μπορεί να διπλασιαστεί Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ

                                           AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: 
                                     Ο Χίτλερ ήταν ναρκομανής 
                                      – “ΝΤΟΠΕ” όλο το Γ Ράιχ
                                           - Έτσι εξηγούνται όλα…


Αν και ούτε αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τα απάνθρωπα σχέδια του
Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, για τα έργα και τις ημέρες του Αδόλφου Χίτλερ, κάνει ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες.
Στο βιβλίο με τίτλο «Η απόλυτη έκσταση: Ναρκωτικά στο Τρίτο Ράιχ», ο δημοσιογράφος Νόρμαν Ολερ υποστηρίζει ξεκάθαρα: «Ο Χίτλερ ήταν ένας ναρκομανής».
Μάλιστα ο Ολερ αναφέρει ότι μετά την επίθεση εναντίον της Σοβιετικής Ενωσης ο «Φύρερ έχανε σταδιακά την επαφή με την πραγματικότητα εξαιτίας των ναρκωτικών».

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

                           ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 
- ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ
 - ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ - ΛΕΜΕ ΟΧΙ,                                            ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
Φτάνει πια ...
Δείτε το σχετικό βίντεο... και θα καταλάβετε>>>>
Πηγή. Ξυπνήστε ρε


ΜΟΧΛΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

                          H Δύση απαντά στον Β.Πούτιν
                           στέλνοντας τάγμα ισλαμιστών
     εναντίον των ρωσόφωνων στην Αζοφική Θάλασσα


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Beast, μόλις μία ώρα οδικώς από αυτή την πολιορκημένη πόλη του Ντονέντσκ , σε ένα παλιό θέρετρο στην Αζοφική Θάλασσα, μια ουκρανική στρατιωτική βάση επανδρώθηκε πρόσφατα  από μαχητές από την Τσετσενία , και πολλούς άλλους  αλλοεθνείς βετεράνους του ISIL.
Η κίνηση αυτή θεωρείται ως αντιπερισπασμός από δυτικά κέντρα εξουσίας στις αποστολές δυνάμεων και οπλισμού του Β.Πούτιν προς την νόμιμη κυβέρνηση του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ στον αγώνα του κατά των ισλαμιστών, που η Δύση ακόμα ονομάζει "ένοπλη αντιπολίτευση", ενώ τελικός στόχος είναι η πρόκληση δολιοφθορών και αποσταθεροποίησης ακόμα και εντός ρωσικού εδάφους και ως ρωσικό έδαφος νοείται φυσικά και η Χερσόνησος της Κριμαίας.

ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

   Η μεγαλύτερη εθνολογική αλλοίωση της Ευρώπης 
- Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!


Γίνεται πολύς λόγος για την τεράστια προσφυγική κρίση που έχει ενσκήψει στην Ευρώπη, αλλά και για την αποτυχία των δυτικών κυβερνήσεων να ανταποκριθούν επαρκώς σε αυτήν.
Ωστόσο, σύμφωνα με αμυντικούς αναλυτές υπάρχουν πάνω από 4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες (νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου, αναφέρει δημοσίευμα.Πρόκειται για σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου, οι οποίες έχουν βάλει για τα καλά στον «μάτι» την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί «πρόγονοι τους». (!!)

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

                                    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… 
                                        Μπουρλότο Στο Αιγαίο… 
                                      Πλησιάζει Γενικό Τζιχάντ…


ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΡΑΚ …
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΙΤ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ …
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ …

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

                      ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ 
- ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΛΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ                               ΧΩΡΟΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟ
                                 Χάος στη Λέσβο 
                  - Οι λάθρο κυνηγούν τους Ελληνες 
- Υπάλληλοι του δήμου κλείστηκαν σε κοντέινερ για                                           να γλυτώσουν! (vid)


Εκτός οποιουδήποτε ελέγχου βρίσκεται πλέον η κατάσταση στη Λέσβο όπου και σημέρα είχαμε επεισόδια και μάχες των λαθρομεταναστών με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι υπάλληλοι του δήμου που έκαναν την καταγραφή των προσφύγων από φόβο για την ζωή τους κλέιστηκαν μέσα σε κοντέινερ για να σωθούν.
Μέσα στο κοντέινερ που έχει στηθεί για την καταγραφή των προσφύγων και των μεταναστών στον καταυλισμό καρά Τεπε κλείστηκαν νωρίτερα υπάλληλοι του δήμου καθώς επικράτησε ένταση που εξελίχθηκε σε άγριες συγκρούσεις οι οποίες τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο.

ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ

ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ


Οικονομική επιβάρυνση στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν επιθυμούν να υποδέχονται πρόσφυγες σχεδιάζει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel . Κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία δεν είναι πρόθυμα να συμμετάσχουν στην κατανομή των προσφύγων εντός της κοινότητας, θα πρέπει να συμμετάσχουν οικονομικά στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος. Προϋπόθεση θα αποτελεί το εν λόγω κράτος-μέλος να επικαλεστεί «προσωρινούς συστημικούς λόγους», οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να συμμετάσχει άμεσα στο σύστημα κατανομής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντ’ αυτού, για τις συγκεκριμένες χώρες θα υπάρχει προσωρινά η δυνατότητα, για μία φορά και σε διάστημα έως 12 μηνών, να βοηθήσουν δίνοντας χρήματα.
thesecretrealtruth.blogspot.com
Πηγή. Ξυπνήστε ρε

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

            Η Ελλάδα αρνήθηκε αίτημα των ΗΠΑ 
να εμποδίσει ρωσικά αεροσκάφη να πετάξουν προς Συρία


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
H Ελλάδα θα επιτρέψει την διέλευση ρωσικών αεροσκαφών με προορισμό την Συρία από τον εναέριο χώρο της αρνούμενη με σθένος το αίτημα των Αμερικανών οι οποίοι ζητούσαν να μην επιτραπεί η οποιαδήποτε διευκόλυνση στην ρωσική Αεροπορία.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ρωσική ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο "το Σάββατο η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να απαγορεύσει στα ρωσικά αεροσκάφη να χρησιμοποιήσουν  το FIR Aθηνών. Η ελληνική κυβέρνηση το αρνήθηκε ώστε να μην χειροτερέψουν οι ελληνορωσικές σχέσεις" αναφέρει διπλωματική πηγή από την Αθήνα.

ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ… Πρόβλεψη-«Ανάσα» για Μικρότερη Ύφεση
(ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...
ΜΗΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΓΑΪΔΑΡΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟ.
ΠΕΣΕ ΠΙΤΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΩ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΙΣ ΞΕΨΥΧΑΩ Λαίκές Παροιμίες).


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ…
Προτού ακόμη στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας του Αυγούστου, αναθεωρούνται οι προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας. Αυτή τη φορά προς το καλύτερο, καθώς το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, παρά το πολιτικό δράμα, η οικονομία είχε θετικό πρόσημο λόγω της αυξημένης κατανάλωσης και του ρεκόρ στον τουριστικό τομέα…
Η τρόικα βλέπει μικρότερη βουτιά, στο 1,5% του ΑΕΠ από 2,3%, παρά την επίπτωση των CAPITAL controls καθώς αντισταθμίστηκε από την άνοδο του τουρισμού και από τη σχετικά καλή πορεία της ιδιωτικής κατανάλωσης.
Πηγή.hellasforce.com

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΠΕΠΜΠΕΙ S.O.S.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ SOS ΠΡΟΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ


Κυριολεκτικό SOS εκπέμπει η Τουρκικά προς ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες καθώς ένεκα των εξελίξεων στην Μέση Ανατολή
έχουν ναυαγήσει όλες οι εξαγωγές της προς Σαουδική Αραβία και προς τις χώρες του Περσικού κόλπου, με συνέπεια την απώλεια δισεκατομμυρίων δολαρίων και με απόρροια άλλο ένα σοβαρό οικονομικό πλήγμα για το καθεστώς Ερντογάν, που ήδη αντιμετωπίζει την απαρχή μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης η οποία ξεθωριάζει το περίφημο οικονομικό του θαύμα.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

                                                 ΠΡΟΔΟΣΙΑ… 
                              Εφοπλιστές, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Μεγαλοξενοδόχοι Μετακομίζουν στην Τουρκία


Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…
ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΝΑΤΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΕΣ…
Όλα δικά τους τα θέλουν… Και γκρινιάζουν όταν δεν δουλεύουν όλα ρολόι… Θέλουν να υπάρχουν δρόμοι άνετοι, αεροδρόμια, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια και να μην πληρώνουν δεκάρα. Μιλάμε για κάποιους εφοπλιστές, μεγαλοξενοδόχους και άλλους που ασχολούνται με μαρίνες, με ναυπηγήσεις ή με ναυλώσεις πλοίων, οι οποίοι μεταφέρουν την έδρα τους στην Τουρκία, που προσφέρει σημαντικά φορολογικά… δολώματα. Όπως αφορολόγητο για πέντε χρόνια, κυρίως σε ναυτιλιακές εταιρείες και σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις. Ένας δύο εφοπλιστές μας μάλιστα ζήτησαν να πάρουν τουρκική υπηκοότητα… «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»
Πηγή. hellasaforce.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου