ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΥΠΟΠΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Ύποπτα πλοία- «φαντάσματα» 
στα νερά της Κρήτης.
90.  ΟΛΕΘΡΙΟΣ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Σε  σέβομαι.  Σε  αγαπώ !
Σιγά - σιγά  να  κυριαρχήσω  στη  ζωή  σου,
μέχρι  να  κυριεύσω  την  ψυχή  σου.

Αφάνταστα  Σε  εκτιμώ !
Να  κτίσουμε  εμείς  μαζί  σχέση  εμπιστοσύνης,
δικό μου  υποχείριο  σιγά  σιγά  να  γίνεις.

Θάμαι  ο  καλός  φίλος  σου.  Αλλά  σε  κάθε  βήμα,
θά  σε  πιέζω  ασφυκτικά.  Θά  'σαι  δικό  μου  θύμα !

Αφού  πλέον  δε  θα  μπορείς  καθόλου  ν'  αντιδράσεις,
τότε  θα  είν'  η  ώρα  σου  στο  διάολο  να  φθάσεις.

Με  το  δικό  μου τρόπο  εγώ  θα  ορίζω  τη  ζωή  σου,
να  μην  μπορεί  άλλος κανείς  άκρη  να  βρεί  μαζί  σου.

Θα  ζείς  μέσα  σε  κόλαση  άθλιας  απελπισίας,
πιστεύοντας  πως  είμαι  γώ   μοναδικός  Μεσίας.

Αγάπες  με  Εκτίμηση.  Σχέσεις  Εμπιστοσύνης.
Με  ψεύτικα  χαμόγελα  καί  λόγια  καλωσύνης.

Αυτό  το  σκληρό  βάσανο  είναι  πικρή  παιδεία
που  εγκλωβίζει  τη  ζωή.  Απάτη  καί  αηδία.

Σού  τάζουνε,  σού  δίνουνε  αγάπη  με  το  γάντι
γιά  να  μπορούνε  εύκολα  να  σου  βγάζουν  τό   μάτι.

Ενέσεις  είναι  όλα  αυτά  γιά  συνεταιρισμό.
Δουλειά  είναι  ή Έρωτας,  πάς  γιά  αφανισμό.

Τ'  αποκορύφωμα  θα  δείς  αν  είναι  εργοδότης.
Φίλος  ποτέ  δεν  πιάνεται.  Είν'  απαρχής  προδότης.

Πρέπει  νά  βρείς  τη  δύναμη   να  διώξεις   την  κατάρα,
αλλιώς  η  ίδια  σου  η ζωή  δεν  θ'  αξίζει  πεντάρα.

Πειραιάς Φεβρουάριος 2004
Γεώργιος  Βελλιανίτης
Παξινός Ποιητής


Πηγή. triklopodia.gr
Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου 2017 15:00 στην κατηγορία ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
Εκατοντάδες πλοία- «φαντάσματα», που προσεγγίζουν ύποπτα τις φλεγόμενες ζώνες της ανατολικής Μεσογείου, σε Λιβύη και Συρία, και γίνονται «αόρατα» κλείνοντας τις συσκευές εντοπισμού τους από το παγκόσμιο σύστημα γεωγραφικού προσδιορισμού, του γνωστού GPS, μόλις μπουν στα ευρωπαϊκά ύδατα, ελληνικά και ιταλικά, έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές της Γηραιάς.
Η ιστορία τρόμου με πολλαπλές ανησυχητικές διαστάσεις εμπλέκει και την Κρήτη, καθώς κάποια από τα πλοία αυτά έχουν προσεγγίσει τις ακτές της νότιας Κρήτης στη Μεσαρά, προερχόμενα από τη Λιβύη, κάνοντας εξαιρετικά ύποπτες στάσεις, με τους φόβους να στρέφονται σε διακίνηση όχι μόνο ανθρώπινων ψυχών, αλλά μέσω αυτών «αόρατων» τρομοκρατών, καθώς επίσης όπλων και ναρκωτικών.
Την υπόθεση, η οποία μυρίζει και… μπαρούτι τρομοκρατίας, αποκαλύπτει έρευνα των «Τάιμς» του Λονδίνου, η οποία αναφέρει ότι τα στοιχεία προέρχονται από την ισραηλινή εταιρεία ανάλυσης θαλάσσιων δεδομένων Windward. Βάσει αυτών, συνολικά 2.850 πλοία έσβησαν το στίγμα τους από το χάρτη πριν μπουν στα ευρωπαϊκά ύδατα τους πρώτους δύο μήνες του 2017. Σύμφωνα μάλιστα με τη Windward, τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο 40 τέτοια πλοία μπήκαν από τη Λιβύη, από περιοχές όπου έχει βάσεις το Ισλαμικό Κράτος, πλέοντας «αόρατα» και άρα ανενόχλητα στα ευρωπαϊκά νερά, μετά την απενεργοποίηση των συσκευών εντοπισμού τους, περνώντας φυσικά από την Κρήτη στη διαδρομή προς το Αιγαίο.
Η «Daily Mail» αναφέρεται συγκεκριμένα σε ένα ιταλικό πετρελαιοφόρο, το οποίο ταξίδευε προς την Ελλάδα από τη Λιβύη και μετατράπηκε σε «φάντασμα» απενεργοποιώντας το GPS του σε περιοχές όπου γίνεται παράνομη διακίνηση μεταναστών. Το εν λόγω πλοίο έκανε δύο ύποπτες στάσεις κοντά στο νησί μας και στη συνέχεια κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Ακόμη, άλλα 20 σκάφη σταμάτησαν τις εκπομπές τους κάνοντας επίσης ύποπτες στάσεις και μάλιστα για περισσότερες από έξι ώρες στα ύδατα του Λιβάνου ή της Συρίας, προτού φτάσουν στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτές οι πρακτικές φυσικά και δεν είναι τυχαίες και δημιουργούν μεγάλη ανησυχία, καθώς θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως εκμετάλλευση των τρωτών σημείων ασφάλειας στη θάλασσα από τρομοκράτες, ώστε να μεταφέρουν παράνομα ανθρώπους, όπλα, ναρκωτικά και ποιος ξέρει τι άλλο στην Ευρώπη.
Οι βρετανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι 45 από αυτά τα πλοία κατέβασαν τους διακόπτες του GPS στις βρετανικές ακτές για πάνω από 24 ώρες, ενώ άλλα 50 μπήκαν στα βρετανικά χωρικά ύδατα χωρίς να διαθέτουν τα κατάλληλα έγγραφα. Μόνο για το 2015 οι εκτιμήσεις είναι πως οι διακινητές ανθρώπινων ψυχών στην ευρωπαϊκή ήπειρο κατάφεραν να πλουτίσουν με ποσά που αντιστοιχούν σε 4,7 έως 5,7 δισεκατομμύρια ευρώ.
Είναι παράνομο να απενεργοποιούν το GPS
Σύμφωνα με την «Daily Mail», τα πλοία διαθέτουν το σύστημα αυτόματης ταυτοποίησης – Automatic Identification System (AIS) – το οποίο οφείλουν να ενεργοποιήσουν μόλις σηκώσουν άγκυρα και βγουν από κάποιο λιμάνι. Η μόνη περίπτωση που δικαιολογούνται να το απενεργοποιήσουν είναι αν ο καπετάνιος εκτιμήσει ότι υπάρχει ένας επικείμενος κίνδυνος, όπως για παράδειγμα πειρατές. Αν ο καπετάνιος κατεβάσει το διακόπτη του GPS, οφείλει να το καταγράψει στο ημερολόγιο του πλοίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, αν απενεργοποιηθεί το AIS, το πλοίο «εξαφανίζεται» από το χάρτη και η προσπάθεια εντοπισμού του χαρακτηρίζεται ως την απόπειρα να βρει κάποιος… βελόνα στα άχυρα.
Φωτογραφία αρχείου
neakriti.gr & triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου