ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Κυκλοφορεί έντυπο+eBook

Γλώσσα Ελληνική 
53 Κεφάλαια 
318 Σελίδες 

Περίληψη: Είναι κακό να μη σε θέλει κανείς, ούτε καν οι γονείς σου. Γεννιέσαι και πριν δεις με τα αδύναμα μάτια σου το πρώτο φως, βλέπεις πρόσωπα εχθρικά και αγριεμένα. Μόλις σ’ έχουν αντικρίσει, σ’ έχουν ψαχουλέψει και έχουν δει το σώμα σου, αρχίζουν να φωνάζουν και να σε καταριούνται.

Με τη πρώτη επαφή που έχεις μαζί τους σαν ον, έχεις ήδη καταδικαστεί και έχεις μπει, στη φάκα του θανάτου. Εσύ ήρθες στη ζωή πριν από λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μόλις σε είδαν, αμέσως σε καταδίκασαν χωρίς ελαφρυντικά και προγραμμάτισαν το θάνατο σου.

Ένα τέτοιο καταδικασμένο αγόρι είμαι εγώ. Με χάρισαν οι γονείς μου στους Hijra, για να με κάνουν γυναίκα. Ακριβώς μόλις έκλεισα τα πέντε μου, την ίδια μέρα και την ώρα που ετοιμάζονταν να μου κόψουν το φαλλό μου, τους ξεγλίστρησα. Το πρόβλημα μου είναι, ότι ο φαλλός μου είναι στραβός, ας πω… ότι είναι τόσο στραβός, σαν το γιαλό.

Ήμουν και είμαι παιδί του δρόμου. Στα έντεκα μου, με τα λίγα λεφτά που είχα μαζέψει, είχα πάει σ’ ένα γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να κάνω μια επέμβαση. Τώρα είμαι 19 και μαζεύω ακόμα τα λεφτά, για να τη κάνω. Μου λείπουν λίγες χιλιάδες ρουπίες, κάνω πολλές δουλειές μαζί, και θα τα μαζέψω.

Δε θέλω να γίνω Hijra και αποφεύγω τις παρτίδες μαζί τους. Θα με ψάξουν σωματικά και αλίμονο μου αν καταλάβουν το πρόβλημα μου. Θα με ευνουχίσουν και εμένα μου αρέσουν πολύ οι καλαίσθητοι άνθρωποι και οι γυναίκες.

© Mona Perises

Είναι διαθέσιμο έντυπο στο ΑΜΑΖΟΝ ΕΔΩ:
https://www.amazon.de/Romeo-Dioni-Mona-Perises/dp/1946765600

Σε μορφή eBook ΕΔΩ:
https://booksmango.com/downloads/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-the-malformed και ΕΔΩ: https://sellfy.com/p/9PR1

ΕΔΩ: http://en.calameo.com/read/003353571eab150231912?authid=OjRDXs9aGY1a για να δείτε πως είναι εσωτερικά το βιβλίο και η σελιδοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθηκη ιστολογιου