ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ (ΑΓΑΘΟΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ !...
(Από το Ποίημα ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Πειραιάς, Μάρτιος 2002).----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ, 
ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ

                                           ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…                                                 Ανοικτά Σύνορα…
               Η Ευρωπαϊκή Ένωση Έχει Απηυδήσει
                                   με την Πίεση της Μέρκελ.Πηγή. hellasforce.com
22 Δεκεµβρίου 2015
ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Με την πολιτική της «πίεσης, παρά της πειθούς» η Άνγκελα Μέρκελ έχει στρέψει άλλες ευρωπαϊκές χώρες κατά της Γερμανίας, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του γερμανικού Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Wolfgang Kubicki.
Σύμφωνα με τον πολιτικό, η διπλωματικότητα της Μέρκελ στερείται διακριτικότητας αφού συνεχώς υπαγορεύει σε άλλες χώρες τι πρέπει να κάνουν σε σχέση με την τρέχουσα προσφυγική κρίση.«Πολλοί ευρωπαϊκοί γείτονες δεν μπορούν να αντέξουν θράσος της Γερμανίας. Λέμε στις άλλες χώρες πώς πρέπει να συμπεριφέρονται», αποκαλύπτει ο Kubicki.
Ο πολιτικός επέκρινε δριμύτατα την «πολιτική πίεση» της Μέρκελ και συνέστησε στη Γερμανίδα Καγκελάριο να έχει «περισσότερο διπλωματική διακριτικότητα» όταν ασχολείται με άλλα ευρωπαϊκά κράτη.
Σύμφωνα με Kubicki, οι δηλώσεις της Μέρκελ για την πολιτική των ανοικτών συνόρων δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις της Ευρώπης στο σύνολό της. Στην πραγματικότητα, αυτή επιβάλλει τη θέση της Γερμανίας στις άλλες χώρες και είναι απρόθυμη να συζητήσει το πρόβλημα των προσφύγων με τους Ευρωπαίους γείτονές της.
«Δυστυχώς, αυτή είναι μια προσπάθεια για την επίτευξη της ευρωπαϊκής ενότητας όχι μέσω της πειθούς, αλλά με την πίεση», δήλωσε ο Γερμανός πολιτικός.
Η Πολιτική της Μέρκελ για ανοιχτά σύνορα προκάλεσε την αποδοκιμασία μεταξύ των Ευρωπαίων. Το 54% των Γερμανών πιστεύει ότι η μαζική εισροή προσφύγων υπονομεύει την ευρωπαϊκή ασφάλεια και αυξάνει δραματικά την απειλή της τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της υπηρεσίας συνόρων της ΕΕ («Frontex»), περίπου 1,2 εκατομμύρια μετανάστες εισήλθαν στην ΕΕ κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2015. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε την τρέχουσα κρίση της μετανάστευσης, ως τη μεγαλύτερη μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.
hellasforce.com

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...