ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ (ΑΓΑΘΟΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ !...
(Από το Ποίημα ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Πειραιάς, Μάρτιος 2002).----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ, 
ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΡΓΗ.

                                        ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… 
                                  Αυξάνει και Πληθαίνει 
                                        η Ευρωπαϊκή Οργή 
    για την Δεσπόζουσα Πολιτική Μέρκελ.


Πηγή. hellasforce.com
25 Δεκεµβρίου 2015
Οι μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης παρουσιάζονται ολοένα και πιο δυσαρεστημένες με την δεσπόζουσα θέση της Γερμανίας στην ΕΕ, και έχουν αρχίσει να επικρίνουν δριμύτατα την καγκελάριο της Γερμανίας.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Ανοικτά Σύνορα… Η Ευρωπαϊκή Ένωση Έχει Απηυδήσει με την Πίεση της ΜέρκελΠολλές ευρωπαϊκές χώρες παλεύουν με την πολιτική της πίεσης και του εξαναγκασμού που επιδιώκει η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Υπάρχει οργή με την γενναιόδωρη προσφορά σε επιδόματα στους αιτούντες άσυλο, η οποία οδηγεί στην τεράστια εισροή των προσφύγων στην Ευρώπη, χωρίς να δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τη συμμόρφωση με τις επίσημες διαδικασίες.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Matteo Renzi, δήλωσε ότι μια ενωμένη Ευρώπη θα πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των 28 χωρών της ΕΕ, και όχι μόνο της Γερμανίας. Οι Ιταλοί πολιτικοί έχουν επικρίνει δριμύτατα την αμελή συμπεριφοράς της Γερμανίδας Καγκελάριου για τις απαραίτητες διαδικασίες για την υποδοχή των προσφύγων.
Μεταξύ του Ιουλίου και του Αυγούστου η Γερμανία δέχθηκε λαθρομετανάστες χωρίς να τους πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, επειδή η Μέρκελ δήλωσε, «πρώτα η αλληλεγγύη, στη συνέχεια, η γραφειοκρατίας». Αυτό που ισχύει για την Ιταλία πρέπει να ισχύει και για τη Γερμανία», είπε ο Ρέντσι σε συνέντευξή του στους Financial Times.
Μια παρόμοια άποψη συμμερίζεται και ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας, Bohuslav Sobotka, ο οποίος πιστεύει ότι η Μέρκελ, στην πραγματικότητα, προκάλεσε ένα κύμα παράνομης μετανάστευσης, καλώντας τους πρόσφυγες στην Ευρώπη.
«Η Γερμανία έχει στείλει ένα σήμα, το οποίο βγήκε σε μεγάλο βαθμό στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής και ακούστηκε. Αυτή η έκκληση πυροδότησε ένα κύμα παράνομης μετανάστευσης προς την Ευρώπη. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΙΟΜ) 990.671 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν φτάσει στην Ευρώπη από την αρχή του έτους. Παράλληλα, 3.695 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα, όταν προσπάθησαν να φτάσουν στις ευρωπαϊκές ακτές. Από τις 16 Οκτωβρίου επτά άτομα την ημέρα χάνουν τη ζωή τους κατά μέσο όρο.
Ελλάδα και Ιταλία παραμένουν τα κύρια σημεία εισόδου για τους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι έχουν φτάσει στην Ελλάδα από τις αρχές του έτους. περίπου 57.000 από αυτούς έχουν φτάσει μόνο τον Δεκέμβριο.
hllasforce.com

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...