ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ (ΑΓΑΘΟΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ !...
(Από το Ποίημα ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Πειραιάς, Μάρτιος 2002).----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ, 
ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

                          Ειδεχθές έγκλημα στην Άνδρο: 
                                                 Σκότωσαν άντρα
                        και προσπάθησαν να τον κάψουν.Πηγή. pronews.gr
19:4523/12/2015  
Στην Άνδρο αυτή τη φορά ξαναζωντάνεψε ο εφιάλτης της Αίγινας, όπου στις αρχές Δεκεμβρίου ληστές εισέβαλαν στο σπίτι δύο ανθρώπων, τους σακάτεψαν στο ξύλο, τους σκότωσαν και μετά έβαλαν φωτιά για να κάψουν τα πτώματα.
Ένα τέτοιο φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα και στην Άνδρο, όπου βρέθηκε σήμερα νεκρός ένας 89χρονος άντρας μέσα στο σπίτι του. Το θύμα βρέθηκε στραγγαλισμένο με μία ζώνη στο λαιμό του και πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει πως μαρτύρησε στα χέρια των ληστών.
Εν συνεχεία, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο σπίτι, όπως και στην περίπτωση της Αίγινας στην προσπάθειά τους να κάψουν το πτώμα και να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 89χρονου άντρα υπήρχαν σπίτια συγγενών του θύματος και μόλις είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι έσπευσαν. Αφού κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά είδαν έντρομοι το πτώμα του συγγενή τους στο πάτωμα.
Για το λόγο αυτό και επειδή αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο της Αίγινας, οι αστυνομικοί και το λιμενικό έχουν ήδη αποκλείσει όλες τις εξόδους του νησιού και διεξάγουν εντατικές έρευνες. Μάλιστα, έχει φτάσει ήδη στο νησί κλιμάκιο της Διεύθυνσης των εγκληματολογικών ερευνών.
Το έγκλημα στην Αίγινα
Τα ευρήματα του ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα σοκάρουν. Η 70χρονη και ο 44χρονος ανιψιός της φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα. Είναι ενδεικτικό ότι οι δράστες του στυγερού εγκλήματος είχαν σπάσει τα πλευρά της άτυχης γυναίκας ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι του 44χρονου ανιψιού της.
Όλα δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη. Ο 44χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό, ενώ οι ληστές φαίνεται ότι χτύπησαν άσχημα σε όλο το σώμα σπάζοντάς της πολλά οστά την άτυχη γυναίκα σε μια προσπάθεια να της αποσπάσουν πληροφορίες για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Στη συνέχεια σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας οι ληστές οδήγησαν τα θύματα σε ένα δωμάτιο όπου τους έβαλαν φωτιά ενόσω ακόμη ανέπνεαν. Είναι ενδεικτικό ότι στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής γράφει πως τα θύματα φέρουν εσωτερικά εγκαύματα στους πνεύμονες, εισέπνευσαν δηλαδή φλόγες.
pronews.gr

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...