ΕΚΤΑΚΤΟ
- Μαφιόζικο χτύπημα!
«Γάζωσαν» γνωστό «ΝΟΝΟ» της νύχτας στο λιμάνι του Πειραιά!
Βρέθηκε καμένο λευκό βαν
και καλάσνικοφ!
(φωτο&βιντεο)
54. ΑΛΛΑΛΟΥΜ
Τάχω μπλέξει, τάχω
παίξει
καί δεν ξέρω
τι να πώ.
Τί να
πώ καί τί
να κάνω.
Άχ, δεν ξέρω
πού θα βγώ.
Τώρα πιά δεν
βρίσκεις άκρη
καί συγκίνηση καμμιά.
Την εψώνισ' ο κοσμάκης.
Ούτε ξέρει τί
ζητά.
Μην τα
ψάχνεις αγαπούλα.
΄Ας τη βρίσκουμε
εμείς,
κι από την
αναμπουμπούλα,
θα ξεφύγουμε. Θα
δείς.
Ψάχνεις νάβρεις ένα
φίλο,
ξεφυτρώνεται εχθρός.
Είσ' ωραίος, είσαι
φίνος,
στο γυρίζουνε αλλιώς.
Δε βαριέσαι, δεν πειράζει.
΄Ας περνάει ο
καιρός.
Ρόδα είναι καί
γυρίζει.
΄Εχει γιά όλους ο Θεός.
Μην τα ψάχνεις
αγαπούλα.
΄Ας τη βρίσκουμε
εμείς,
κι από την αναμπουμπούλα,
θα ξεφύγουμε. Θα
δείς ! ....
Πειραιάς,
Ιούνιος 1995
Γεώργιος Βελλιανίτης
Παξινός Ποιητής
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ30|10|2018 22:57/MAKELARISA
Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη. Ξαφνικά άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, πλησίασαν γνωστό «νονό» της νύχτας και τον «γάζωσαν»!
Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρότατη μετά τους πυροβολισμούς.
Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Το όνομα του παραπέμπει σε άτομο που τον Νοέμβριο του 2012 είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.
Βρέθηκε καμένο λευκό βαν και καλάσνικοφ στο σημείο Μήλου και Αιτωλικού ! Όλα δείχνουν πως σχετίζονται με την μαφιόζικη επίθεση. Δέχτηκε τρεις σφαίρες, εκ των οποίων μία στην μηριαία αρτηρία. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του έδεσαν το τραύμα με μία ζώνη μέχρι να τον παραλάβει το ΕΚΑΒ.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον ενός άντρα στο λιμάνι του Πειραιά, στην ακτή Κονδύλη, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από πηγές της αστυνομίας, η επίθεση σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Τον άντρα που δέχθηκε τις σφαίρες των αγνώστων παρέλαβε ασθενοφόρο ενώ είχε τις αισθήσεις του.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
30-10-2018 BPAΔINEΣ ΩPEΣ ΣHMEPA ΔIAKOMIΣΘHKE AΠO THN ΠEPIOXH TOY ΠEIPAIA ΣE NOΣOKOMEIO ANΔPAΣ ME TPAYMATA AΠO ΠYPOBOΛO OΠΛO.
makeleio.gr