ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.

ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΡΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΄Εστι Δίκης Οφθαλμός...

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΤΟΝΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ !! 
ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ 
Α Φ Ω Ν Ο Ι !!!Πηγή. hellasforce.com
BY 242424V ON 5 Απριλίου 2016
Gold bars
3.500 ΡΑΒΔΟΙ ΧΡΥΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΜΕ …ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ;;;;;;;;
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ‘ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ’ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ «ΚΑΡΦΩΤΗ»;
Πάντως, όσο και άν ακούγεται απίστευτο, 3,5 τόννοι χρυσού, σε ράβδους του 1 κιλού, εντοπίσθηκαν στα Ιωάννινα, συμφώνως με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, μετά από μια πρωτοφανή κινητοποίηση, όχι μόνον της Αστυνομίας, αλλά και της ΕΥΠ!


Όπως γράφεται, μεταφέρθηκε στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος, στα Ιωάννινα. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε, πώς πρόκειται για χρυσό, που συγκέντρωσαν το τελευταίο 8μηνο, τα αμέτρητα ενεχυροδανειστήρια σε όλη την Ελλάδα και αφού τον έλιωσαν, πουλήθηκε σε Ιταλογερμανό, ιδιοκτήτη μεγάλης ιδιωτικής τραπέζης…
ΕΜΕΙΝΑΝ Α Φ Ω Ν Ο Ι ! Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, που άνοιξαν την πόρτα του φορτηγού, για να το ελέγξουν. Σε σειρές από ξύλινα ράφια, δεμένα με λεπτούς πλαστικούς ιμάντες, βρίσκονταν χιλιάδες ράβδοι χρυσού!!!
Προηγουμένως, υπήρχαν σε τρεις σειρές, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, κιβώτια με …οθόνες τηλεοράσεως και ηλεκτρονικών υπολογιστών! Αμέσως ζητήθηκαν, επιπλέον μέτρα ασφάλειας και κλήθηκαν εισαγγελείς, οι διευθυντές της Εφορίας και του τελωνείου, όπως επίσης και υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας.
Κάτω από δρακόντεια μέτρα Ασφάλειας, το φορτηγό οδηγήθηκε σε στρατόπεδο της περιοχής, που τέθηκε σε συναγερμό, ενώ άρχισε και η καταμέτρηση του χρυσού.
Καταμετρήθηκαν 3.231 ράβδοι χρυσού, του ενός κιλού ο καθένας. Υπολογίζεται ο τελικός αριθμός τους σε 3.500-3.700 περίπου. Ο χρυσός θα μεταφερθεί στα υπόγεια θησαυροφυλάκια της Τραπέζης της Ελλάδος, ο διευθυντής της οποίας και οι αρμόδιοι υπάλληλοι, είναι ήδη ενήμεροι.
Στο μέγαρο της Αστυνομίας, μεταφέρθηκαν οι τρεις επιβαίνοντες του φορτηγού και άρχισε η ανάκρισή τους, έτσι που να ποιός είναι ο ιδιοκτήτης του χρυσού και ποιός ο τελικός του προορισμός.
Με βάση τις πρώτες εικόνες, η ΕΥΠ είχε την πληροφορία, πώς ο χρυσός είχε συγκεντρωθεί, απο τα ενεχυροδανειστήρια όλης της χώρας, με τα χρυσαφικά που αναγκάστηκαν να πουλήσουν …κοψοχρονιά, οι πιεσμένοι απέραντα Έλληνες πολίτες, ψάχνοντας για το πολυπόθητο μετρητό…
Οπότε μετά, τα έλιωσαν, μετατρέποντάς τα σε ράβδους χρυσού, και το φορτίο περιελάμβανε χρυσό που συγκέντρωσαν όλα τα ενεχυροδανειστήρια τους τελευταίους 8-9 μήνες. Τελικός προορισμός ήταν η Ιταλία, όπου το φορτηγό, θα έφθανε μέσω Αλβανίας και από εκεί, με πλοίο από την Αυλώνα σε μικρό λιμάνι της Ιταλίας.
Από τα στοιχεία της ΕΥΠ και της ‘Ιντερπόλ’, τον χρυσό είχε αγοράσει Ιταλο-γερμανός ιδιοκτήτης ιδιωτικής μεγάλης τραπέζης, που ήδη αναζητείται και κατά μια πληροφορία, βρίσκεται για επαγγελματικό ταξίδι στην Βραζιλία.
Τώρα, όσον αφορά τα παραστατικά. Στα συνοδευτικά έγγραφα του φορτηγού, υπήρχαν πλαστά πιστοποιητικά του …υπουργείου Εξωτερικών, ότι το φορτίο των υπολογιστών και των τηλεοράσεων, προορίζονταν για τα προξενεία και τις πρεσβείες της Ελλάδος, στην Αλβανία αρχικά και στην συνέχεια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθηκη ιστολογιου