Σοκ στο Πέραμα:
12χρονη έβγαλε νοκ άουτ
επίδοξο βιαστή (βίντεο)
ΗΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ
64. ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΖΩΗΣ
Ζούμε σε
μια Χώρα, της
απελπισίας.
Τόπο Παραλόγου
και Υποκρισίας.
Φόνοι, Κλεψιές,
Ψευτιές, Απάτες.
Πόλεμος με
ληστές στις στράτες.
΄Ολοι μας
τα’ αρπάζουνε. Δεν
αφήνουν μία.
΄Υστερα σου
λένε, φταίει η
Κοινωνία.
Πήραν τις
Ταφόπλακες από τα
Μνημεία!
Μέχρι που
ξαφνιάστηκε κι η
Αστυνομία.
Τι να
πούμε για καρδιές,
τρέλλες, καταθλίψεις.
Κάθε
βήμα ένας καημός!
Πόνος όπου στρίψεις.
Τάξανε Ποιότητα!
Πίστη στον Πολίτη !
Κόσκινο τον
έκαναν. Τούκλεισαν το
σπίτι!
Τούτα δώ συμβαίνουνε, σε
άλλον Πλανήτη!
Τίποτα δε
βλέπουνε, πέρ’ πό
τη μύτη.
΄Ο,τι και
να γίνεται, πάντα
πέρα βρέχει.
Ούτε πιά
ένα Θεό, κανένας
δεν έχει.
Είναι η
Αργία, Μήτηρ της
Κακίας.
Τώρα τον
πληρώνουμε, το Φόρο
Βλακείας!
Πού
θα πάει όμως
αυτό. Πόσο θα
κρατήσει.
Όταν κανείς
δεν μπορεί, σπίτι
του να ζήσει.
Είμαστε
«υπό διωγμό», μέσα
στην Πατρίδα!
Σήμερα δε φαίνεται,
κάποια ηλιαχτίδα.
΄Ισως αύριο
να φανεί. Κανένας
δεν ξέρει.
Χάνεται η Χώρα
μας….Μέρα μεσημέρι!…….
Πειραιάς, Δεκέμβριος
1998
Γεώργιος Βελλιανίτης
Παξινός
Ποιητής
(Τω καιρώ εκείνω, εν έτει σωτηρίω 1998, ότε κατεσκευάζετο
ΦΙΛΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ο Σταθμός Μετρό Συντάγματος, εφημερίδες της εποχής
έγραψαν ότι άγνωστοι αφαίρεσαν μαρμάρινες ταφόπλακες
από το Α΄Νεκροταφείον Αθηνών!) ΦΙΛΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Πατήστε στήν εικόνα
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ
Δημοσίευση: 7 Ιανουαρίου 2020, 11:26 μμ
Τον τρόμο έζησε μια 12χρονη μαθήτρια, όταν ένας αλλοδαπός επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Το ανήλικο κορίτσι, όμως, το οποίο γνωρίζει πολεμικές τέχνες τον έβγαλε στην κυριολεξία νοκ άουτ.
Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ένας 25χρονος Αλγερινός, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψύχραιμα του.
«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια.
Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγ και εφάρμοσε στον επίδοξο κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.
«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 με 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη.
Ο νεαρός, ο οποίος προσπάθησε να ξεφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.
pentapostagma.gr