ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ (ΑΓΑΘΟΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ !...
(Από το Ποίημα ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Πειραιάς, Μάρτιος 2002).----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ, 
ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΓΡΙΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ 
ΚΑΙ ΤΟ STATE DEPARTMENT
Oι ΗΠΑ ζήτησαν 
από στρατιωτικούς και διπλωμάτες
 να εγκαταλείψουν την ΝΑ Τουρκία 
- Έκλεισε το προξενείο
 - Έφυγαν και από το Ιντσιρλίκ.


Πηγή. pronews.gr
20:37 29/03/2016
του Βασίλη Καπούλα
Άμεση εντολή εκκένωσης της ΝΑ Τουρκίας έδωσε το State Department και το αμερικανικό Πεντάγωνο στους διπλωμάτες, στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους ενώ ζητήθηκε να φύγουν από Άδανα, Σμύρνη, Moύγλα, Ιντσιρλίκ. Προχτές την ίδια εντολή εξέδωσε και το Ισραήλ για τους πολίτες του ενώ όπως έγινε γνωστό μέσα σε μία εβδομάδα δημοσιεύτηκαν τριάντα αναλύσεις σε ΗΠΑ-Ισραήλ σχετικά με πιθανό πραξικόπημα στην Τουρκία!


Επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η "αντιαμερικανική προπαγάνδα" που κάνουν τα κυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ όπως τονίζουν αναλυτές ενώ στους πίνακες που θα δείτε παρακάτω θεωρούν πως η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία και ειδικά ο τουρισμός που βρίσκεται στα τάρταρα θα επηρεάσει καταλυτικά τις καταιγιστικές εξελίξεις...
Συγκεκριμένα, το State Department και το Πεντάγωνο των ΗΠΑ διέταξαν τις οικογένειες των Αμερικανών διπλωματών και το στρατιωτικό προσωπικό τους στην Τουρκία να εγκαταλείψουν την Ν.Α. Τουρκία λόγω ζητημάτων ασφαλείας.
Συγκεκριμένα ζητήθηκε από τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν το Αμερικανικό Προξενείο στα Άδανα καθώς και να φύγουν από Σμύρνη, Μούγλα, Ιντσιρλίκ.
Η "εντολή αναχώρησης" σημαίνει ότι το κόστος μετεγκατάστασης θα καλυφθεί από την αμερικανική κυβέρνηση" όπως τονίστηκε.
Η Στρατιωτική Ευρωπαϊκή Διοίκηση είπε ότι αυτό το βήμα "επιτρέπει την ηθηλημένη ασφαλή επιστροφή των μελών των οικογενειών από αυτές τις περιοχές λόγω ζητημάτων ασφαλείας στην περιοχή".
Σημειώνεται ότι η αμερικανική διαταγή έρχεται τη στιγμή που ο Ρ.Τ.Ερντογάν επισκέπτεται την Ουάσιγκτον...
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο Μπάρακ Ομπάμα όχι μόνο αρνήθηκε να παραστεί στα εγκαίνια του τζαμιού που θα πραγματοποιήσει ο Ερντογάν στην Ουάσιγκτον (πρόκειται για ένα τζαμί που κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια), αλλά δεν δέχεται και να έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί από τις 31 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου.
«Ο Λευκός Οίκος δεν θέλει να κάνει τον Ρ.Τ. Ερντογάν να φαίνεται ευπρόσδεκτος», ανέφερε ο Μαξ Χόφμαν, αναπληρωτής διευθυντής της εθνικής ασφάλειας και διεθνούς πολιτικής του Κέντρου “Αμερικανική Πρόοδος” της Ουάσιγκτον, ενώ δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά μία συνάντηση του Μπάρακ Ομπάμα με τον Τούρκο Πρόεδρο.
"Κατανοούμε ότι αυτό προκαλεί αναστάτωση στις οικογένειες των στρατιωτικών μας αλλά πρέπει να τους κρατήσουμε ασφαλείς και να διαβεβαιώσουμε την αποτελεσματικότητα των δυνάμεών μας να υποστηρίξουν τον ισχυρό σύμμαχό μας την Τουρκία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" ανέφερε η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Διοίκησης.
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο από την Τουρκία θα φύγουν περίπου 680 οικογένειες.
Υπενθυμίζουμε ότι και το Ισραήλ έδωσε εντολή στους πολίτες του να εγκαταλείψουν την Τουρκία το συντομότερο δυνατό για δεύτερη φορά σε οκτώ ημέρες αυξάνοντας την εκτίμησή του για τρομοκρατικές επιθέσεις.
pronews.gr

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...