ΣΑΪΤ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΟΠΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΥΠΕΡΤΑΤΟΝ (ΑΓΑΘΟΝ) Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΦΘΟΡΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΨΗΛΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ !...
(Από το Ποίημα ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.Πειραιάς, Μάρτιος 2002).----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΕΚΕΙ, 
ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ 
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 
ΑΠΟ ΤΟ ΒEΡΟΛΙΝΟ
Αερομαχία
 ρωσικών Su-27SM και Eurofighter γύρω από το αεροσκάφος 
του Ρώσου ΥΠΑΜ Σ.Σοϊγκού 
στην Βαλτική (vid)


Πηγή. pronews.gr
18:36   28/03/2016
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Γερμανικά μαχητικά Eurofighter EF-2000 δημιούργησαν διεθνές επεισόδιο όταν καταδίωξαν το υπουργικό αεροσκάφος του Ρώσου υπουργού Αμυνας Sergei Shoigu το οποίο πετούσε πάνω από τα διεθνή ύδατα της Βαλτικής και η κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί άκρως αρνητικά για την διεθνή ασφάλεια όταν δύο ρωσικά μαχητικά Su-27SM τα οποία παρακολουθούσαν από απόσταση το υπουργικό αεροσκάφος, επενέβησαν και "λοκάρισαν" τα δύο Εurofighter σε παραμέτρους βολής πυραύλων αέρος-αέρος R-37.


Τα γερμανικά Eurofighter όταν αντιλήφθηκαν ότι τα ρωσικά μαχητικά ότι τα έχουν εγκλωβίσει προέβησαν σε ελιγμούς αποφυγής και μετά από λίγο έπαυσαν την καταδίωξη και δεν το ενόχλησαν πάλι μέχρι να προσγειωθεί στον ρωσικό θύλακα του Kaliningrad στην πρώην Ανατολική Πρωσσία, η οποία αποτελεί ρωσικό έδαφος από το τέλος του Β'ΠΠ και μετά.
Η όλη καταδίωξη από τα γερμανικά Eurofighter   καταγράφηκε σε βίντεο από άτομο που βρισκόταν μέσα στο ρωσικό υπουργικό αεροσκάφος βρίσκονταν μέσα στην υπουργική πτήση και κατέγραψε βίντεο
Ο Σ. Σοϊγκού μετέβη στο Καλίνινγκραντμε σκοπό να επιθεωρήσει το επίπεδο ετοιμότητας των Ρώσων Πεζοναυτών του Στόλου της Βαλτικής.
Ο Shoigu έφτασε στον ρωσικό θύλακα του Kaliningrad όπου και επιθεώρησε πέραν της ετοιμότητας και του επιπέδου εκπαίδευσης του προσωπικού, την ανακατασκευή του στρατιωτικού αεροδρομίου του Chkalovsk έξω από την βαλτική πόλη και γενικότερα όλες τις στρατιωτικές υποδομές.                Ο Ρώσος υπουργός Αμυνας Σ.Σοϊγκού επιθεωρεί παραταγμένο άγημα επίδειξης.


Λίγες ώρες αργότερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov προχώρησε σε καταγγελία ότι "ξένες μυστικές υπηρεσίες και κάποιες ΜΚΟ προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ρωσική εκλογική διαδικασία για τις βουλευτικές εκλογές του Δεκεμβρίου ακόμα και πριν την έναρξή της προσπαθώντας να αντιστρέψουν την πολιτική κατάσταση στην χώρα".
"Συνεχίζουν να χρησιμοποιούν αδίστακτες μεθόδους για να συκοφαντήσουν την ηγεσία της χώρας και ειδικότερα τον Πρόεδρο Β.Πούτιν" είπε ο  Dmitry Peskov.
Το παράδοξο σε όλα αυτά είναι ότι ακόμα και τα πιο ισχυρά κόμματα της αντιπολίτευσης (που υπολείπονται κατά πολύ του κομματος του Ρώσου προέδρου) στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο "σκληροπυρινικά" από το κυβερνών ρωσικό κόμμα αλλά σαφέστατα οι Αμερικανοί "προσεύχονται" καθημερινά (άγνωστο σε ποιον Θεό τα τελευταία χρόνια) να έχουν κάποιον απέναντί τους χωρίς τις ικανότητες του Ρώσου προέδρου ο οποίος υπήρξε καταλυτικός στο να κάνει την χώρα του υπερδύναμη μέσα σε 17 χρόνια και να "μικρύνει" την πλανητική εξουσία των ΗΠΑ.
pronews.gr

ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...